Mushkin Triactor 480GB

Merk Mushkin
Productnaam Triactor 480GB
Productserie Triactor
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN MKNSSDTR480GB
EAN / UPC 0846651026019
Alle harde schijven/ssd's

SSD, 480 GB, Serial ATA 600, Silicon Motion SM2256, 560 MB/s, 515 MB/s, 2.5 inch

Hardware.Info Great Value Award


Mushkin Triactor 480GB: Goedkoop, maar prima prestaties

Ook de Triactor-SSD's zijn goedkoop en presteren prima. Zeker het 480GB-model is een goed alternatief voor bestaande budget-SSD's.

Mushkin Triactor 480GB reviews door Hardware.Info 3 reviews


Solid State Koopgids: 69 SATA SSD's review

23 november 2017 - 05:59

Als je nu een ssd moet kopen, is het flink balen dat de prijzen de afgelopen tijd zijn gestegen. Wij zetten alle courante sata ssd's daarom op een rij. Welke ssd moet je kopen en waar kan je, zeker nu, op besparen?

500 GB SSD review: 20 modellen in de sweet spot

25 juli 2016 - 05:59

Nu de prijs per gigabyte van SSD's steeds verder daalt, worden SSD's met een grotere capaciteit steeds interessanter. Op dit moment krijg je bij 480 GB SSD's veel waar voor je geld, dus is het interessant om de markt te bespreken. Wij kijken naar 20...

Mushkin Triactor, Reactor en Striker SSD's review: van goedkoop naar snel

21 mei 2016 - 05:59

Mushkin is voor ons Europeanen geen hele bekende naam, maar overzees een vrij grote speler als het op flashproducten aankomt. Het bedrijf stuurde ons samples van drie SSD-reeksen.

Mushkin Triactor 480GB magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Mushkin Triactor 480GB gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Mushkin Triactor 480GB geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Extern nieuws 10 items


Mushkin Triactor SSD Review 01-11-2016
Mushkin TRIACTOR 480GB SSD Review 12-04-2016
Mushkin Shows New Triactor 3D SATA SSDs at CES 2018 18-01-2018
Mushkin Launches Reactor Armor 3D and Triactor 3D SSDs 17-01-2017
Mushkin Armor3D and Triactor3D SSDs hit the third dimension 07-06-2017
Mushkin REACTOR ARMOR3D and TRIACTOR 3D SSD Lines Unveiled 08-06-2017
Mushkin Triactor 3DX and 3DL SATA SSDs Detailed 10-01-2018
Mushkin REACTOR ARMOR3D and TRIACTOR 3D SSD Lines Unveiled 08-06-2017
Mushkin Triactor SSD Review (480GB) – Another Barebones TLC Option 23-06-2016
Mushkin Launches Reactor Armor 3D and Triactor 3D 2TB SATA SSDs: 3D NAND, SM2258 16-01-2017
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*