Be quiet! Pure Power 9 CM 700W

Alle voedingen
Merk Be quiet!
Productnaam Pure Power 9 CM 700W
Productserie Pure Power 9 CM
Productgroep Voedingen
MPN BN269
L9-CM-700W
EAN / UPC 4260052184653

700 W, 89 %, 80 Plus Silver, Modulair, 56 A

Be quiet! Pure Power 9 CM 700W reviews door Hardware.Info 2 reviews


39 700-850W voedingen review: power voor je Skylake-X of Threadripper

22 november 2017 - 05:59

Skylake-X en Threadripper CPU’s, en GTX 1080 Ti en Vega GPU’s hebben één ding gemeen: ze verbruiken veel energie. Wil je een high-end systeem bouwen, dan is het dus zaak om een flinke voeding te kiezen. Wij helpen je daarbij!

Be quiet! Pure Power 9 CM 400W / 500W / 700W review

1 augustus 2016 - 05:59

In maart testten we de eerste Be quiet! Pure Power 9, maar nu hebben we de twee andere modellen weten te bemachtigen: de 400W, 500W en 700W, die we in deze review zullen bespreken.

Be quiet! Pure Power 9 CM 700W magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #4/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 1 september 2017

1 september ligt Hardware.Info Magazine #4/2017 in de winkels. In deze editie onder meer: vergelijkingstests van routers, monitoren en 700-850W voedingen, en een Domoticz workshop!

Be quiet! Pure Power 9 CM 700W gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Be quiet! Pure Power 9 CM 700W geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Be quiet! Pure Power 9 CM 700W nieuws 1 nieuwsbericht


Be quiet! voorziet zijn voedingen van zwarte kabels

10 mei 2016 - 16:53

Be quiet! heeft een nieuwe richtlijn doorgevoerd voor wat betreft het uiterlijk van verschillende voedingen. Zo worden de Dark Power Pro 11, Straight Power 10, Pure Power 9 en System Power 8 (op enkele bulk-varianten na) modellen allemaal voorzien va...

Extern nieuws 13 items


be quiet! Pure Power 9 CM 22-03-2016
Review: Be Quiet! Pure Power 9 CM 700W Power Supply 22-03-2016
be quiet! Pure Power 9 CM Power Supply Announced 27-03-2016
Cebit 2016: Be Quiet Pure Power 9 CM und Pure Rock 92 vorgestellt 15-03-2016
Be Quiet! Pure Power 9 CM 600W Review 13-04-2016
Review: be quiet! Pure Power 9 CM 600W 22-03-2016
Win 1 of 4 Pure Power 9 CM supplies with be quiet! 12-04-2016
be quiet! Pure Power 9 CM Netzteile im Handel erhältlich 23-03-2016
Be Quiet! Pure Power 9 CM 700 Watt PSU Review 22-03-2016
be quiet! Pure Power 9 CM: entry-level power supply with new topology and improved technology 22-03-2016
(PR) Be Quiet! Announces the Pure Power 9 CM Line of Power Supplies 22-03-2016
Be Quiet! Announces the Pure Power 9 CM Line of Power Supplies 22-03-2016
CeBIT 2016: Preis und Verkaufsstart des be quiet! Pure Power 9 CM Netzteil 16-03-2016
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*