Samsung 750 Evo 500GB

Alle harde schijven/ssd's
Merk Samsung
Productnaam 750 Evo 500GB
Productserie 750 Evo
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN MZ-750500BW
MZ-750500Z
EAN / UPC 8806088409825
0887276168630
8806088396941

SSD, 500 GB, Serial ATA 600, Samsung MGX (S4LN062X01), 540 MB/s, 520 MB/s, 2.5 inch

Hardware.Info Excellent Choice Award


Samsung 750 Evo 500GB: Bijna net zo snel als de 850 Evo, maar flink goedkoper

De Samsung 750 Evo 500GB heeft misschien nog wel een betere indruk op ons gemaakt dan de varianten die we eerder testten. Als we kijken naar de prestaties, doet hij het vrijwel even goed als de 850 Evo. Voor wie van plan was een 850 Evo in zijn desktop te zetten, lijkt ons de 750 Evo echter in vrijwel alle gevallen de betere keuze.

Samsung 750 Evo 500GB reviews door Hardware.Info 3 reviews


Solid State Koopgids: 69 SATA SSD's review

23 november 2017 - 05:59

Als je nu een ssd moet kopen, is het flink balen dat de prijzen de afgelopen tijd zijn gestegen. Wij zetten alle courante sata ssd's daarom op een rij. Welke ssd moet je kopen en waar kan je, zeker nu, op besparen?

Workshop SSD upgrade: Geef je laptop een tweede leven

18 december 2016 - 05:59

Dat een SSD een bestaande laptop een tweede leven kan geven hebben we al meermaals geschreven. In dit artikel tonen we het ook echt aan: wij voorzagen vier oudere laptops van een SSD-upgrade en sommige taken gaan ineens 5x zo snel!

Samsung 750 Evo 500GB review: vriendelijk geprijsde SSD

26 augustus 2016 - 15:00

In april waren we enthousiast over de nieuwe budget-SSD van Samsung, de 750 Evo. Destijds was die nog alleen in capaciteiten van 120 en 250 GB beschikbaar, maar inmiddels levert de fabrikant ook een 500GB-versie. We verklappen het alvast: dit is de 5...

Samsung 750 Evo 500GB magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Samsung 750 Evo 500GB gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Samsung 750 Evo 500GB geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Samsung 750 Evo 500GB nieuws 1 nieuwsbericht


Samsung levert 750 Evo SSD nu ook met een capaciteit van 500 GB

25 mei 2016 - 13:37

Een aantal maanden geleden lanceerde Samsung een nieuwe SSD-productlijn voor consumenten, bestaande uit goedkopere SSD's. Deze 750 Evo-SSD's zijn inmiddels al in ons testlab geweest, waar het 250 GB-model zelfs met een Excellent-award naar huis mocht...

Extern nieuws 20 items


Samsung 840 Evo (750GB) 31-07-2013
SAMSUNG Releases 500GB 750 Evo SSD 27-05-2016
Samsung 840 EVO 750GB 05-11-2013
Samsung 840 EVO 750GB SSD Review 25-07-2013
Review: Samsung 750 EVO 500GB SSD 14-06-2016
Samsung officially launches the 750 EVO SSD 18-02-2016
Samsung Releases 750 EVO SATA SSD 17-02-2016
Samsung SSD 750 Evo review - CNET 08-06-2016
Samsung 750 EVO 500GB SSD review 14-06-2016
Review: Samsung SSD 840 EVO (750GB) 07-08-2013
Samsung 750 EVO SSD Review 18-02-2016
Samsung 750 EVO 500GB SSD Review 03-07-2016
Samsung 750 Evo Review (SSD) 08-06-2016
Samsung 840 EVO SSD 750GB 20-10-2013
Samsung SSD 750 Evo im Test: Mit der 850 Evo ohne 3D-NAND in den Preiskampf 07-06-2016
Samsung SSD 750 Evo im Test: Mit der 850 Evo ohne 3D-NAND in den Preiskampf 27-06-2016
Samsung Electronics Expands 750 EVO SSD Series 25-05-2016
Samsung adds 500GB model to the 750 EVO SSD lineup 25-05-2016
Samsung Unveils Affordable 750 EVO Series SSDs 25-05-2016
(PR) Samsung Announces SSD 750 EVO 500GB 25-05-2016
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*