Kingston SSDNow UV400 480GB

Alle harde schijven/ssd's
Merk Kingston
Productnaam SSDNow UV400 480GB
Productserie SSDNow UV400
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN SUV400S37/480G
EAN / UPC 0740617252927
5057103075287

SSD, 480 GB, Serial ATA 600, Marvell 88SS1074, 550 MB/s, 500 MB/s, 2.5 inch

Hardware.Info Great Value Award


Kingston SSDNow UV400 480GB: Relatief goedkope SSD met aardige prestaties

De Kingston UV400 is mede dankzij zijn TLC-geheugen op dit moment gemiddeld de goedkoopste SSD-serie op de markt. Dit terwijl de prestaties nog wel redelijk zijn. Hij heeft dus een goede prijs/kwaliteitverhouding. Voor laptops die vaak mobiel gebruikt worden is hij echter minder geschikt, door zijn nogal hoge stroomverbruik.

Kingston SSDNow UV400 480GB reviews door Hardware.Info 3 reviews


Solid State Koopgids: 69 SATA SSD's review

23 november 2017 - 05:59

Als je nu een ssd moet kopen, is het flink balen dat de prijzen de afgelopen tijd zijn gestegen. Wij zetten alle courante sata ssd's daarom op een rij. Welke ssd moet je kopen en waar kan je, zeker nu, op besparen?

500 GB SSD review: 20 modellen in de sweet spot

25 juli 2016 - 05:59

Nu de prijs per gigabyte van SSD's steeds verder daalt, worden SSD's met een grotere capaciteit steeds interessanter. Op dit moment krijg je bij 480 GB SSD's veel waar voor je geld, dus is het interessant om de markt te bespreken. Wij kijken naar 20...

Kingston UV400 480GB review: TLC van Kingston

27 juni 2016 - 05:59

Recentelijk bracht Kingston de nieuwe UV400 serie SSD's op de markt. Door gebruik van TLC-geheugen drukt Kingston kosten en kan het deze schijven goedkoper aanbieden. In deze review testen we de 480GB-variant.

Kingston SSDNow UV400 480GB magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Kingston SSDNow UV400 480GB gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Kingston SSDNow UV400 480GB geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Kingston SSDNow UV400 480GB nieuws 1 nieuwsbericht


Kingston stapt in SSD-prijzenoorlog met SSDNow UV400

25 mei 2016 - 15:15

Kingston heeft een nieuwe serie SSD's aangekondigd. De nieuwe modellen vallen allen in de SSDNow UV400-reeks en moeten competitief geprijsd worden tegenover andere betaalbare SSD's. De SSDNow UV400 is beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen:...

Extern nieuws 14 items


Kingston komt met SSDNow UV400-budget-ssd's 25-05-2016
Kingston: Günstige SSDNow UV400 vorgestellt 25-05-2016
Kingston SSDNow UV400 480GB Solid State Drive Review 27-09-2016
Hardware: Kingston presenteert nieuwe SSDNow UV400 budget SSD's 25-05-2016
Kingston SSDNow UV400 480GB Solid State Drive Review 26-09-2016
Kingston SSDNow UV400 480GB SSD Review 29-06-2016
Kingston SSDNow UV400 480GB SSD Review 29-06-2016
Kingston SSDNow UV400 480GB SSD Review 26-06-2016
Kingston SSDNow UV400 480GB SATA III SSD Review 18-11-2016
Kingston SSDnow UV400 480GB SSD Review 27-09-2016
Kingston SSDNow UV400 480GB SSD Review 26-09-2016
Kingston SSDnow UV400 480GB SSD Review 27-09-2016
Kingston SSDNow UV400 SSD Review (480GB) 22-07-2016
Kingston SSDNow UV400 480GB Solid State Drive Review 27-09-2016
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*