Seasonic Prime Titanium 750W

Alle voedingen
Merk Seasonic
Productnaam Prime Titanium 750W
Productserie Prime Titanium
Productgroep Voedingen
MPN SSR-750TD
SSR-750TD ACTIVE PFC F3
SSR-750TD ACTIVE PFC
750TD
EAN / UPC 4711173873198

750 W, 96 %, 80 Plus Titanium, Modulair, 62 A

Hardware.Info Ultimate Product Award


Seasonic Prime Titanium 750W: Ultieme voedingen, zolang je niet naar de prijs kijkt

De allerbeste prestaties worden geleverd door onder meer de Seasonic Prime Gold, Platinum en Titanium modellen. Deze voedingen kosten alle (veel) meer dan 150 euro, maar leveren daarvoor uitstekende efficiency, zeer lage ripples en dito geluidsniveaus. Als we niet naar de prijs kijken, zijn dit de voedingen die het meest begerenswaardig zijn en daarmee goed voor bekroning met onze Ultimate Product award.

Seasonic Prime Titanium 750W reviews door Hardware.Info 2 reviews


39 700-850W voedingen review: power voor je Skylake-X of Threadripper

22 november 2017 - 05:59

Skylake-X en Threadripper CPU’s, en GTX 1080 Ti en Vega GPU’s hebben één ding gemeen: ze verbruiken veel energie. Wil je een high-end systeem bouwen, dan is het dus zaak om een flinke voeding te kiezen. Wij helpen je daarbij!

Win voor ruim € 12.500 aan hardware! 15 jaar Hardware.Info Magazine

20 juni 2017 - 12:00

Hardware.Info Magazine bestaat 15 jaar en dat vieren we! Met dank aan onze partners hebben we maar liefst 42 prijzen met een totale waarde van ruim € 12.500 voor je klaar staan.

Seasonic Prime Titanium 750W magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #4/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 1 september 2017

1 september ligt Hardware.Info Magazine #4/2017 in de winkels. In deze editie onder meer: vergelijkingstests van routers, monitoren en 700-850W voedingen, en een Domoticz workshop!

Seasonic Prime Titanium 750W gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Seasonic Prime Titanium 750W geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Seasonic Prime Titanium 750W nieuws 1 nieuwsbericht


Garantie op Prime-voedingen van Seasonic verlengd naar 12 jaar

3 maart 2017 - 15:22

De Prime-serie voedingen van Seasonic hadden al een behoorlijk lange garantieperiode van 10 jaar, maar de fabrikant heeft blijkbaar zo veel vertrouwen in deze producten dat die periode met twee jaar verlengd gaat worden. In het persbericht geeft men...

Extern nieuws 20 items


Seasonic Prime: Titanium & Platinum 10-01-2016
Seasonic unveils Prime-series Titanium PSUs 11-01-2016
Seasonic Flagship Prime Titanium Efficiency PSU 11-01-2016
Prime 600W Titanium Fanless: Seasonic bringt das erste passive Titanium-Netzteil 07-06-2016
Seasonic PRIME Titanium Series Power Supplies 17-01-2017
Seasonic Prime 650W Titanium Power Supply Review 24-08-2016
Seasonic launches Prime Series, including 80 PLUS Titanium PSUs 03-06-2016
SeaSonic PRIME Netzteil: 80PLUS Titanium und zehn Jahre Garantie 10-01-2016
Seasonic PRIME Ultra 850W Titanium Power Supply 26-12-2017
Seasonic shows Prime Titanium PSU series at Computex 03-06-2016
Seasonic announces PRIME-series Titanium power supplies 08-01-2016
Seasonic Prime auf der CES: Erste Netzteile mit 80 Plus Titanium 08-01-2016
Seasonic Reveals Its First Titanium PSU: The Prime 08-01-2016
Seasonic launches new Prime series Titanium PSUs 15-01-2016
Seasonic Prime Titanium Fanless 600W PSU Review 04-12-2017
Seasonic Prime 600 Titanium Fanless: Das stärkste lüfterlose Netzteil erreicht 80 Plus Titanium 07-06-2016
Seasonic Demos PRIME Fanless Titanium: 600 W, 12-Year Warranty, 80Plus Titanium 09-06-2017
Seasonic PRIME 750W Titanium Power Supply Review 19-08-2016
Seasonic Prime Titanium 650W PSU Review 07-09-2016
Seasonic Prime 850W Titanium Power Supply Review 18-08-2016
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*