Western Digital Green SSD 240GB (2.0W/2.5W)

Merk Western Digital
Productnaam Green SSD 240GB (2.0W/2.5W)
Productserie Green SSD
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN WDS240G1G0A
EAN / UPC 0718037852966
7106784940303
Alle harde schijven/ssd's

SSD, 240 GB, Serial ATA 600, Silicon Motion SM2256, 540 MB/s, 465 MB/s, 2.5 inch

Western Digital Green SSD 240GB (2.0W/2.5W) reviews door Hardware.Info 3 reviews


Solid State Koopgids: 69 SATA SSD's review

23 november 2017 - 05:59

Als je nu een ssd moet kopen, is het flink balen dat de prijzen de afgelopen tijd zijn gestegen. Wij zetten alle courante sata ssd's daarom op een rij. Welke ssd moet je kopen en waar kan je, zeker nu, op besparen?

250GB SSD review: 33 modellen vergeleken

9 januari 2017 - 05:59

Wil je een snelle schijf zonder al teveel uit te geven, dan is 250GB ssd tegenwoordig een prima optie. Er valt veel te kiezen in dit betaalbare segment, met uiteenlopende prijzen en prestatieniveaus. In dit artikel vergelijken we daarom 31 ssd’s met...

WD Blue en Green SSD's: tweemaal is scheepsrecht?

16 december 2016 - 05:59

In 2010, toen de Intel X25-M veruit de populairste SSD was en er werd uitgekeken naar de SandForce-controllers, probeerde Western Digital die markt ook te betreden. Laten we er niet te veel woorden aan vuilmaken, maar dat was geen doorslaand succes....

Western Digital Green SSD 240GB (2.0W/2.5W) magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Western Digital Green SSD 240GB (2.0W/2.5W) gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Western Digital Green SSD 240GB (2.0W/2.5W) geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Extern nieuws 17 items


Western Digital Delivers Mainstream WD Blue And WD Green SSDs 11-10-2016
Western Digital Announced WD Blue and WD Green SSDs 11-10-2016
Western Digitals erste SSDs: WD Blue und WD Green 11-10-2016
Western Digital launches Blue and Green series SSDs 11-10-2016
Western Digital introduceert sata-ssd's in Blue- en Green-serie 11-10-2016
Western Digital Introduces WD Blue And WD Green SSDs 11-10-2016
Western Digital returns to SSD market, launches Green and Blue drives 12-10-2016
Western Digital WD Blue and WD Green Consumer SSDs Launched 12-10-2016
WD Blue und Green: Western Digitals erste SSDs sind alte Bekannte 11-10-2016
Western Digital Announced WD Blue and WD Green SSDs 11-10-2016
Western Digital re-enters the SSD market with WD Blue and Green series SSDs 11-10-2016
Western Digital unleashes My Passport redesigns, new WD Blue and Green SSDs 11-10-2016
(PR) Western Digital Announces the WD Blue and WD Green Consumer SSDs 12-10-2016
Western Digital SSDs: WD Black folgt nach WD Blue und WD Green 09-12-2016
Western Digital re-enters the SSD market with Green and Blue drives 11-10-2016
Western Digital Announces the WD Blue and WD Green Consumer SSDs 12-10-2016
Western Digital Finally Introduces Its SSD Lineup – Calls It the WD Blue and Green Lineup 12-10-2016
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*