Corsair Force Series MP500 480GB

Merk Corsair
Productnaam Force Series MP500 480GB
Productserie Force Series MP500
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN CSSD-F480GBMP500
EAN / UPC 0843591096737
Alle harde schijven/ssd's

SSD, 480 GB, PCI-Express 3.0 x4, Phison PS5007, 3000 MB/s, 2400 MB/s, M.2 2280

Corsair Force Series MP500 480GB reviews door Hardware.Info 4 reviews


43 PCI-Express SSD’s vergelijkingstest: Snel wordt mainstream!

9 januari 2019 - 05:59

Lange tijd was het voor de meesten van ons een onbereikbare luxe: een PCI-Express ssd met nvme-interface. Nu dalen de ssd-prijzen en is de meerprijs ten opzichte van sata soms nog maar klein. Tijd voor een nieuwe test!

Iedereen aan de flash: 67 SSD's round-up

16 juli 2018 - 05:59

Met onze compleet vernieuwde testopstelling kunnen we ssd's nóg beter testen dan voorheen. Na veel nieuwe introducties en met dalende prijzen is het de ideale tijd om een nieuwe SSD te kopen, maar welke moet het worden?

17 PCI-Express SSD's round-up: de snelste SSD's

4 augustus 2017 - 05:59

Er is heel wat vernieuwing en vooruitgang op het gebied van snelle opslag. Tijd om alle recente ontwikkelingen eens op een rijtje te zetten, inclusief een test van 17 courante PCI-Express SSD’s.

Corsair Force MP500 480GB SSD review

28 januari 2017 - 05:59

Corsair introduceert met de MP500 een NVMe-SSD die qua prijs dicht bij de Samsung 960 Pro zit. Wordt het eindelijk vuurwerk in de markt voor high-end SSD's?

Corsair Force Series MP500 480GB magazines 3 magazines


Hardware.Info Magazine #5/2018

Verschijningsdatum: vrijdag 26 oktober 2018

Wanneer je dit leest, ligt het nieuwe Hardware.Info Magazine net in de winkel. Ook in de vijfde editie van dit blad vind je weer een heleboel nieuwe hardware!

Hardware.Info Magazine #2/2018

Verschijningsdatum: vrijdag 4 mei 2018

Eind deze week is het zover, dan valt Hardware.Info Magazine #2/2018 bij je op de mat en/of in de digitale brievenbus - als je tenminste een abonnement hebt. Wat kan je van deze editie verwachten?

Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Corsair Force Series MP500 480GB gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Corsair Force Series MP500 480GB geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Corsair Force Series MP500 480GB nieuws 1 nieuwsbericht


Corsair onthult Force Series MP500 M.2 NVMe-SSD’s

13 december 2016 - 18:13

Corsair heeft een nieuwe SSD-reeks onthuld; de Force Series MP500. Het gaat om M.2 2280 SSD’s met NVMe-ondersteuning, die verbinding maken middels de PCI-Express x4 Gen3-interface. In eerste instantie verschijnen er drie verschillende varianten, met...

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*