Seasonic Prime Gold 750W

Merk Seasonic
Productnaam Prime Gold 750W
Productserie Prime Gold
Productgroep Voedingen
MPN SSR-750GD
750GD
EAN / UPC 4711173873457
Alle voedingen

750 W, 92 %, 80 Plus Gold, Modulair, 62 A

Hardware.Info Ultimate Product Award


Seasonic Prime Gold 750W: Stabiele, zeer efficiënte voeding met zeer lage ripple.

Onder de streep zijn de Prime Gold en Platinum voedingen gewoon dikke aanraders die onze Ultimate Product award dubbel en dwars verdienen. Met prijzen die uiteenlopen van ongeveer 135 tot bijna 300 euro zijn ze niet goedkoop, maar daar krijg je dus wel zeer stabiele, goed presterende voedingen voor terug.

Seasonic Prime Gold 750W reviews door Hardware.Info 2 reviews


39 700-850W voedingen review: power voor je Skylake-X of Threadripper

22 november 2017 - 05:59

Skylake-X en Threadripper CPU’s, en GTX 1080 Ti en Vega GPU’s hebben één ding gemeen: ze verbruiken veel energie. Wil je een high-end systeem bouwen, dan is het dus zaak om een flinke voeding te kiezen. Wij helpen je daarbij!

Seasonic Prime Gold & Platinum review: goud met platinakwaliteiten

19 juli 2017 - 05:59

Seasonic introduceerde begin dit jaar een nieuwe serie high-end Prime voedingen. Wij testen alle modellen uit de Prime Gold- en Prime Platinum series.

Seasonic Prime Gold 750W video's door Hardware.Info 1 video


Seasonic Prime Gold & Platinum voedingen video review

4 augustus 2017

Seasonic introduceerde recent haar nieuwe Prime-reeks voedingen, en in deze aflevering bekijken wij de Prime Gold en Prime Platinum modellen. Deze compleet modulaire voedingen beloven goede prestaties, uitstekende efficiency én stille werking. Of dat...

Seasonic Prime Gold 750W magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #4/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 1 september 2017

1 september ligt Hardware.Info Magazine #4/2017 in de winkels. In deze editie onder meer: vergelijkingstests van routers, monitoren en 700-850W voedingen, en een Domoticz workshop!

Seasonic Prime Gold 750W gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Seasonic Prime Gold 750W geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Seasonic Prime Gold 750W nieuws 1 nieuwsbericht


Garantie op Prime-voedingen van Seasonic verlengd naar 12 jaar

3 maart 2017 - 15:22

De Prime-serie voedingen van Seasonic hadden al een behoorlijk lange garantieperiode van 10 jaar, maar de fabrikant heeft blijkbaar zo veel vertrouwen in deze producten dat die periode met twee jaar verlengd gaat worden. In het persbericht geeft men...

Extern nieuws 4 items


Seasonic PRIME 850W Gold PSU Review 06-06-2017
Seasonic PRIME 1000W Gold PSU Review 13-04-2017
Seasonic PRIME 1200W Gold Power Supply Review 19-05-2017
Seasonic PRIME 1000W Gold Power Supply Review 23-08-2017
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*