ASRock Fatal1ty X370 Gaming K4

Merk ASRock
Productnaam Fatal1ty X370 Gaming K4
Productgroep Moederborden
MPN 90-MXB550-A0UAYZ
X370 GAMING K4
EAN / UPC 4717677333138
Alle moederborden

ATX, Socket AM4, AMD X370, DDR4

ASRock Fatal1ty X370 Gaming K4 reviews door Hardware.Info 2 reviews


26 AMD socket AM4 moederborden review: de beste borden voor Ryzen

28 september 2017 - 05:59

Het heeft even geduurd, maar inmiddels mogen AMD's Ryzen-CPU's niet alleen een succes genoemd worden, er is ook meer dan genoeg te kiezen als je een AM4-moederbord zoekt. We testten niet minder dan 26 exemplaren!

ASRock Fatal1ty X370 Gaming K4 review: eerste AM4 van ASRock

23 maart 2017 - 05:59

Bij de launch van AMD's Ryzen processors hadden we nog geen ASRock-bord getest, maar dat is nu gelukkig wel zo. In dit artikel lees je alles over de ASRock Fatal1ty X370 Gaming K4.

ASRock Fatal1ty X370 Gaming K4 magazines 2 magazines


Hardware.Info Magazine #6/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 15 december 2017

Processors, harde schijven, geheugenmodules, 2-in-1 laptops, ultra hd televisies, headsets en zelfs muismatten: het is tijd voor het laatste Hardware.Info Magazine van 2017!

Hardware.Info Magazine #2/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 5 mei 2017

Met de lente wil het nog niet echt vlotten, maar of je nu buiten of binnen zit, het nieuwe Hardware.Info Magazine biedt je genoeg leesvoer om de tijd tot de zomer door te komen. 100% hardware valt vanaf 5 mei bij je op de mat.

ASRock Fatal1ty X370 Gaming K4 gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de ASRock Fatal1ty X370 Gaming K4 geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

ASRock Fatal1ty X370 Gaming K4 nieuws 1 nieuwsbericht


'Fabrikanten verlagen prijzen X370-moederborden voor introductie X470'

22 februari 2018 - 10:21

Het lijkt erop dat de prijzen van X370-moederborden de komende periode flink zullen dalen. Voor de tweede generatie Ryzen-processors komen onder andere de nieuwe X470-moederborden en fabrikanten zouden voor introductie nog de oude voorraad willen ver...

Extern nieuws 3 items


ASRock unveils the X370 Fatal1ty Gaming K4 motherboard 22-02-2017
ASRock Fatal1ty X370 Gaming K4 Motherboard Review 13-04-2017
ASRock Fatal1ty X370 Gaming K4 Motherboard 17-07-2017
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*