ASRock Fatal1ty X370 Professional Gaming

Alle moederborden
Merk ASRock
Productnaam Fatal1ty X370 Professional Gaming
Productgroep Moederborden
MPN 90-MXB4L0-A0UAYZ
X370 PROFESSIONAL GAMING
EAN / UPC 4717677333114

ATX, Socket AM4, AMD X370, DDR4

Hardware.Info Ultimate Product Award


ASRock Fatal1ty X370 Professional Gaming: High-end socket AM4-moederbord dat opvalt

Het zal een persoonlijke afweging zijn welke functionaliteit je belangrijker vindt, maar het is een voldoende 'close call' om de Ultimate Product-award die we aan de Crosshair VI Hero gaven ook uit te reiken aan de ASRock Fatal1ty X370 Professional Gaming.

ASRock Fatal1ty X370 Professional Gaming reviews door Hardware.Info 2 reviews


26 AMD socket AM4 moederborden review: de beste borden voor Ryzen

28 september 2017 - 05:59

Het heeft even geduurd, maar inmiddels mogen AMD's Ryzen-CPU's niet alleen een succes genoemd worden, er is ook meer dan genoeg te kiezen als je een AM4-moederbord zoekt. We testten niet minder dan 26 exemplaren!

ASRock X370 Killer SLI en Fatal1ty X370 Professional Gaming review: AM4-keuzes

15 mei 2017 - 05:59

ASRock heeft een groot assortiment socket AM4-borden. Recent ontvingen we twee nieuwe X370-moederborden van het merk, een betaalbare Killer SLI en een high-end Professional Gaming-bord, die we vandaag aan de tand voelen.

ASRock Fatal1ty X370 Professional Gaming magazines 2 magazines


Hardware.Info Magazine #6/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 15 december 2017

Processors, harde schijven, geheugenmodules, 2-in-1 laptops, ultra hd televisies, headsets en zelfs muismatten: het is tijd voor het laatste Hardware.Info Magazine van 2017!

Hardware.Info Magazine #2/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 5 mei 2017

Met de lente wil het nog niet echt vlotten, maar of je nu buiten of binnen zit, het nieuwe Hardware.Info Magazine biedt je genoeg leesvoer om de tijd tot de zomer door te komen. 100% hardware valt vanaf 5 mei bij je op de mat.

ASRock Fatal1ty X370 Professional Gaming gebruikerservaringen 1 ervaring


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 1 gebruikerservaring
8 sterren
Aansluitmogelijkheden
9 sterren
Overklokbaarheid
8 sterren
Koeling
9 sterren
Prestaties
9 sterren
Lay-out
9 sterren

Schrijf een productervaring

Topreview! Review door Foritain (16 mei 2017) 8 sterren

5 van de 5 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Aansluitmogelijkheden
9 sterren
Overklokbaarheid
8 sterren
Koeling
9 sterren
Prestaties
9 sterren
Lay-out
9 sterren

Moederborden van zo'n 300 euro brengen altijd wel iets opvallends naar de tafel. Naast goede audio en RGB verlichting, het woord gaming zit natuurlijk in de naam, valt de ASRock Fatal1ty X370 Professional Gaming op met flink opslag mogelijkheden en een LAN poort die 5Gbps aan kan. Lees hier Foritain...

Extern nieuws 5 items


ASRock X370 Gaming Professional Fatal1ty review 10-04-2017
ASRock unveils X370 Fatal1ty Professional Gaming 23-02-2017
ASRock Fatal1ty X370 Professional Gaming review 11-05-2017
ASRock Fatal1ty X370 Professional Gaming - Review 07-07-2017
Review: ASRock X370 Gaming Professional Fatal1ty 10-04-2017
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*