Huawei Watch 2 Carbon Black

Merk Huawei
Productnaam Watch 2 Carbon Black
Productserie Watch 2
Productgroep Wearables
MPN 55021679
40-30-6749
WATCH 2
EAN / UPC 6901443166299
Alle wearables

Android Wear, 40 gram, Android, Hartslagmeter, Muziekspeler

Huawei Watch 2 Carbon Black reviews door Hardware.Info 2 reviews


8 (smart)watches voor hardlopers getest: perfectie bestaat niet

9 september 2017 - 05:59

Gezocht; een horloge dat geschikt is voor hardlopen en fitness, maar dat idealiter ook dienst kan doen als smartwatch. Bestaat zo'n gouden combinatie? Wij testten 8 uiteenlopende modellen.

Huawei Watch 2 review: de eerste met Android Wear 2.0

11 mei 2017 - 05:59

De Huawei Watch 2 is één van de eerste smartwatches met Android Wear 2.0 en moet dankzij GPS en hartslagmeter ook geschikt zijn als sporthorloge. Voldoet de Watch 2 aan de verwachtingen?

Huawei Watch 2 Carbon Black video's door Hardware.Info 2 videos


Vergelijkingstest sporthorloges met smartwatch functies

7 juli 2017

De afgelopen maanden gingen wij aan de slag met horloges die zowel als sporthorloge als ook als smartwatch dienst kunnen doen. Het testveld bestond uit acht verschillende modellen van evenzoveel fabrikanten, en in deze aflevering van Hardware.Info TV...

Huawei Watch 2 smartwatch video review

14 april 2017

Google lanceerde onlangs Android Wear 2.0 en één van de eerste smartwatches die gebruik maakt van dit nieuwe besturingssysteem is de Huawei Watch 2. Wij gingen met dit nieuwe horloge aan de slag en vertellen je over onze bevindingen.

Reviews op Tweakers 2 reviews


Huawei Watch 2 Review

26 mei 2017 - 06:00

De Huawei Watch 2 is de tweede smartwatch van de Chinese fabrikant. We hebben hem van binnen en buiten uitvoerig bekeken.

Android Wear 2.0 Review

15 mei 2017 - 06:00

Google bracht begin dit jaar Android Wear 2.0 uit. Tweakers bekijkt de jongste release van het besturingssysteem voor smartwatches in deze review.

Huawei Watch 2 Carbon Black magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #3/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 7 juli 2017

15 jaar Hardware.Info Magazine, dat moet gevierd worden! Met deze 100 pagina's dikke editie doen we dat dan ook, met een prachtige prijzenactie én natuurlijk onze gebruikelijke diepgravende vergelijkingstests en achtergrondartikelen!

Huawei Watch 2 Carbon Black gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Huawei Watch 2 Carbon Black geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Huawei Watch 2 Carbon Black nieuws 1 nieuwsbericht


Huawei onthult Watch 2 Pro met eSIM-ondersteuning

21 oktober 2017 - 14:03

Huawei heeft een nieuwe smartwatch uit de doeken gedaan; de Huawei Watch 2 Pro. Dit nieuwe apparaat is gebaseerd op de bestaande Huawei Watch 2, maar voegt eSIM-ondersteuning toe. Hierdoor kunnen gebruikers hun smartwatch voorzien van 4G LTE-connecti...

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*