AMD Radeon RX 570 4GB

Merk AMD
Productnaam Radeon RX 570 4GB
Productserie Radeon RX 570
Productgroep 3D-chips
MPN Radeon RX 570 4GB
Alle 3d-chips

Polaris 20, 2048 cores, 1168 MHz, 4096 MB, 256 bit, DirectX 12 fl 12_1, PCI-Express 3.0 x16

AMD Radeon RX 570 4GB reviews door Hardware.Info 2 reviews


AMD vs. Nvidia: welke videokaart moet je kopen? - mei 2018

16 mei 2018 - 05:59

In deze koopgids bekijken welke GPU’s op dit moment de beste prijs-prestatieverhouding bieden. Welke videokaart kun je na alle prijsveranderingen het beste kopen?

AMD Radeon RX 570 en RX 580 review (incl. 4-way Crossfire): Polaris 2.0

18 april 2017 - 14:59

AMD lanceert vandaag de Radeon RX 570 en RX 580, twee videokaarten waarmee de GPU-ontwerper gamers met een oudere GPU 'een betere reden' wil geven om te upgraden. Maar hebben de vernieuwde Polaris-chips daarvoor wel genoeg in petto?

AMD Radeon RX 570 4GB magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #5/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 13 oktober 2017

13 oktober vind je een kersverse editie van Hardware.Info Magazine in de winkels en - als je zo slim bent om een abonnement te hebben - bij je op de mat. Dit is een heel bijzondere editie geworden. Waarom, dat vertellen we je alvast hier!

AMD Radeon RX 570 4GB gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de AMD Radeon RX 570 4GB geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

AMD Radeon RX 570 4GB nieuws 1 nieuwsbericht


Tekort aan Radeon RX 500-videokaarten door mining cryptovaluta

1 juni 2017 - 21:59

Het is niet de eerste keer dat de zogenaamde cryptovaluta-miners massaal videokaarten van AMD inzetten en zo tot flinke tekorten zorgen in de 'normale' handel. Bij de Tahiti-chips (Radeon HD 7970/7950) zagen we het bijvoorbeeld ook al leiden tot lege...

Extern nieuws 20 items


AMD Radeon RX 580 and Radeon RX 570 Photos Leaked 29-03-2017
AMD Radeon RX 570 And Radeon RX 580 Pictured 03-04-2017
AMD "Polaris" Based Radeon RX 570 and RX 580 Pictured 31-03-2017
AMD's new Radeon RX 580 and RX 570 spotted 30-03-2017
AMD Radeon RX 570 and RX 580 pose for the camera 30-03-2017
AMD Radeon RX 580 and RX 570 Prices for Europe Revealed 12-04-2017
AMD Officially Launches Radeon RX 500 Series Polaris 20 Refresh Cards – Radeon RX 580 and Radeon RX 570 Review Roundup 18-04-2017
AMD Radeon RX 570 - Review 19-04-2017
AMD's Radeon RX 580 and Radeon RX 570 graphics cards reviewed 18-04-2017
AMD Radeon RX 570 and 580 exposed 29-03-2017
Mobile AMD Radeon RX 570 Surfaces 11-01-2017
AMD's Radeon RX 580 and Radeon RX 570 graphics cards reviewed 18-04-2017
AMD Radeon RX 580, RX 570, RX 550 Benchmarks Leaked 05-04-2017
AMD Radeon RX 580, RX 570, RX 560 Get Driver Support With Crimson 17.3.2 Driver 16-03-2017
AMD Radeon RX 580, RX 570, RX 550 Specifications and 3DMark Results Leaked 05-04-2017
AMD Radeon RX 580, RX 570 and RX 560 get driver support 16-03-2017
AMD Radeon RX 570 in Samsung-Notebook entdeckt 08-01-2017
AMD Radeon RX 570/580 Review Roundup 19-04-2017
When Is The AMD Radeon RX 500 Series Coming Out? RX 580, RX 570, RX 560 and RX 550 13-04-2017
AMD Radeon RX 570: Modell von MSI bei Ebay gesichtet 14-04-2017
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*