MSI B350 Gaming Pro Carbon

Merk MSI
Productnaam B350 Gaming Pro Carbon
Productgroep Moederborden
MPN B350 GAMING PRO CARBON
EAN / UPC 0824142143759
Alle moederborden

ATX, Socket AM4, AMD B350, DDR4

Hardware.Info Excellent Choice Award


MSI B350 Gaming Pro Carbon: Een uitstekende basis voor je Ryzen-CPU

MSI biedt met de B350 Gaming Pro Carbon bijzonder veel waar voor je geld, door een uitgebreide featureset te combineren met een uitstekende stroomvoorziening.

MSI B350 Gaming Pro Carbon reviews door Hardware.Info 2 reviews


26 AMD socket AM4 moederborden review: de beste borden voor Ryzen

28 september 2017 - 05:59

Het heeft even geduurd, maar inmiddels mogen AMD's Ryzen-CPU's niet alleen een succes genoemd worden, er is ook meer dan genoeg te kiezen als je een AM4-moederbord zoekt. We testten niet minder dan 26 exemplaren!

MSI B350 Gaming Pro Carbon review: schot in de roos

7 september 2017 - 05:59

De MSI B350 Gaming Pro Carbon is een van de mooiste betaalbare moederborden voor AMD's AM4-platform die we tot dusver hebben gezien. In dit artikel vertellen we je waarom we dat vinden.

MSI B350 Gaming Pro Carbon video's door Hardware.Info 1 video


MSI B350 Gaming Pro Carbon moederbord video review

11 september 2017

Ben je op zoek naar een betaalbaar moederbord voor AMD's nieuwe Ryzen processors, dan kom je al snel uit bij een model met de AMD B350 chipset. Wij testten er onlangs een heel aantal en in deze aflevering bespreken we naast de mogelijkheden van de ch...

MSI B350 Gaming Pro Carbon magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #6/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 15 december 2017

Processors, harde schijven, geheugenmodules, 2-in-1 laptops, ultra hd televisies, headsets en zelfs muismatten: het is tijd voor het laatste Hardware.Info Magazine van 2017!

MSI B350 Gaming Pro Carbon gebruikerservaringen 2 ervaringen


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 2 gebruikerservaringen
9 sterren
Aansluitmogelijkheden
8 sterren
Overklokbaarheid
9 sterren
Koeling
9 sterren
Prestaties
10 sterren
Lay-out
8 sterren

Schrijf een productervaring

Topreview! Review door pclinde (27 juli 2017) 9 sterren

5 van de 5 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Aansluitmogelijkheden
8 sterren
Overklokbaarheid
8 sterren
Koeling
8 sterren
Prestaties
9 sterren
Lay-out
9 sterren

De MSI B350 Gaming Pro Carbon bewijst dat het B350 platform ook geavanceerd kan zijn. De fabrikant gaat net een stapje verder en voegt ALC1220 toe, een USB 3.1 (generatie 2) Type-C aansluiting en grote heatsinks samen met 8 VRM's voor het overklokken. X370 te duur? B350 gaat prima!

Review door NeWbZs (21 augustus 2017) 9 sterren

3 van de 3 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Aansluitmogelijkheden
8 sterren
Overklokbaarheid
9 sterren
Koeling
9 sterren
Prestaties
10 sterren
Lay-out
7 sterren

De MSI B350 Gaming Pro Carbon is een bord wat onopvallend probeert te blijven door een matte ''Carbon'' look. Het probeert de aandacht van de user te krijgen door de verschillende led opties op het bord zelf en de connector voor led strips. Een zeer compleet bord

Extern nieuws 4 items


MSI B350 Gaming Pro Carbon Motherboard Review 02-06-2017
MSI Launches X399 Gaming Pro Carbon and X370 Gaming M7 ACK and B350 Tomahawk Plus 31-07-2017
MSI Announces X399 Gaming Pro Carbon, X370 Gaming M7 ACK and B350 Tomahawk Plus 31-07-2017
(PR) MSI Announces X399 Gaming Pro Carbon, X370 Gaming M7 ACK and B350 Tomahawk Plus 31-07-2017
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*