AMD Radeon RX 550

Alle 3d-chips
Merk AMD
Productnaam Radeon RX 550
Productgroep 3D-chips
MPN Radeon RX 550

Polaris 12, 512 cores, 1100 MHz, 2048 MB, 128 bit, DirectX 12 fl 12_1, PCI-Express 3.0 x16

AMD Radeon RX 550 reviews door Hardware.Info 2 reviews


AMD vs. Nvidia: welke videokaart moet je kopen?

25 november 2017 - 05:59

AMD heeft een tijdje geleden zijn RX Vega-videokaarten gelanceerd en ook Nvidia is na de lancering van de GTX 1070 Ti weer even klaar. Een ideaal moment om de balans op te maken.

AMD Radeon RX 550 review: nieuw instapkaartje

22 juni 2017 - 05:59

Vaak lees je op Hardware.Info over de nieuwste high-end hardware, maar ook in het budgetsegment zijn er interessante ontwikkelingen. Nieuw van AMD is de Radeon RX 550, gebaseerd op een volledig nieuwe Polaris 12-GPU.

AMD Radeon RX 550 magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #5/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 13 oktober 2017

13 oktober vind je een kersverse editie van Hardware.Info Magazine in de winkels en - als je zo slim bent om een abonnement te hebben - bij je op de mat. Dit is een heel bijzondere editie geworden. Waarom, dat vertellen we je alvast hier!

AMD Radeon RX 550 gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de AMD Radeon RX 550 geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Extern nieuws 19 items


Grafikkarten: AMD stellt Radeon RX 560 und Radeon RX 550 vor 18-04-2017
AMD Radeon RX 580, RX 570, RX 550 Specifications and 3DMark Results Leaked 05-04-2017
AMD Radeon RX 580, RX 570, RX 550 Benchmarks Leaked 05-04-2017
AMD Radeon RX 550 + Intel Pentium G4560 09-05-2017
AMD stealth-launches Radeon RX 550, partners make noise 21-04-2017
When Is The AMD Radeon RX 500 Series Coming Out? RX 580, RX 570, RX 560 and RX 550 13-04-2017
AMD Radeon RX 550 2GB Review 27-04-2017
AMD Radeon RX 550 Graphics Card Price List 02-11-2017
AMD Radeon RX 500 Series Detailed – Radeon RX 580 To Feature Polaris 20 XTX, RX 560 To Use Polaris 21 and RX 550 To Use Polaris 12 GPUs 19-03-2017
AMD launches Radeon RX 550 for 79 USD 20-04-2017
AMD Radeon RX 580, Radeon RX 570 and Radeon RX 550 Polaris Graphics Cards Performance Benchmarks Leaked – 3DMark Firestrike Extreme and Ultra Results Spotted 04-04-2017
AMD Radeon RX 500 Series Official Presentation Leaked – Polaris RX 580, RX 570, RX 560, RX 550 Gaming Benchmarks and Specs Confirmed 13-04-2017
Nvidia-Grafikkarte: Die Geforce GT 1030 tritt gegen AMDs Radeon RX 550 an 02-05-2017
AMD Radeon RX 500 Series Including RX 580, RX 570, RX 560 and RX 550 Launching on 18th April – XFX Custom Models Pictured Too 12-04-2017
Radeon RX 550 Stumbles On Open-Source, Working Fine With AMDGPU-PRO 04-05-2017
AMD Radeon RX 550 + Intel Pentium G4560: The Ultimate eSports Combo? 09-05-2017
AMD Radeon RX 580, 570 And 550 Benchmarks Leaked Ahead Of Official Launch 05-04-2017
AMD Radeon RX 550 review: A thrilling budget graphics card with a perplexing price 20-04-2017
Radeon RX 550: AMDGPU-PRO vs. DRM-Next + Mesa 17.2-dev 07-05-2017
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*