Seasonic Focus Plus Gold 750W

Alle voedingen
Merk Seasonic
Productnaam Focus Plus Gold 750W
Productserie Focus Plus Gold
Productgroep Voedingen
MPN SSR-750FX
EAN / UPC 4711173873365

750 W, 92 %, 80 Plus Gold, Modulair, 62 A

Hardware.Info Excellent Choice Award


Seasonic Focus Plus Gold 750W: Onze nieuwe favoriete 80Plus Gold-voeding

Met de Focus Plus Gold opent Seasonic de aanval op de populaire Corsair RMx-voedingen. Over de prestaties kunnen we kort zijn, die zijn namelijk uitstekend. De ripple van de Focus Plus Gold is nét wat minder goed dan bij de RMx, maar de verschillen zijn niet meer dan marginaal. Daar staat tegenover dat de prijs wel gunstiger is.

Seasonic Focus Plus Gold 750W reviews door Hardware.Info 2 reviews


39 700-850W voedingen review: power voor je Skylake-X of Threadripper

22 november 2017 - 05:59

Skylake-X en Threadripper CPU’s, en GTX 1080 Ti en Vega GPU’s hebben één ding gemeen: ze verbruiken veel energie. Wil je een high-end systeem bouwen, dan is het dus zaak om een flinke voeding te kiezen. Wij helpen je daarbij!

Seasonic Focus Plus Gold voeding review: de Corsair RMx-killer?

2 oktober 2017 - 05:59

Na een lange periode waarin de Corsair RMx-serie grote populariteit genoot, komt Seasonic met een reeks voedingen die op basis van de specificaties veel goeds beloven. Maakt de Focus Plus Gold het leven van Corsair zuur?

Seasonic Focus Plus Gold 750W video's door Hardware.Info 1 video


Seasonic Focus Plus Gold voedingen video review

20 september 2017

Seasonic introduceerde eerder dit jaar de Focus Plus Gold serie, een reeds betaalbare voedingen waarmee Seasonic de concurrentie aangaat met voor de populair RMx voedingen van Corsair. Wij hebben alle modellen variërend van 550 tot 850 watt uitgebrei...

Seasonic Focus Plus Gold 750W magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #4/2017

Verschijningsdatum: vrijdag 1 september 2017

1 september ligt Hardware.Info Magazine #4/2017 in de winkels. In deze editie onder meer: vergelijkingstests van routers, monitoren en 700-850W voedingen, en een Domoticz workshop!

Seasonic Focus Plus Gold 750W gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Seasonic Focus Plus Gold 750W geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Seasonic Focus Plus Gold 750W nieuws 1 nieuwsbericht


Seasonic Focus Plus Platinum-voedingen vanaf volgende week in Nederland verkrijgbaar

3 augustus 2017 - 19:58

De Focus Plus Gold-voedingen van Seasonic zijn al enige tijd op de markt en liggen momenteel zelfs in ons testlab; daar mag je dus op korte termijn een review van verwachten. Volgende week gaat de fabrikant zijn hoger gepositioneerde Platinum-modelle...

Extern nieuws 5 items


Seasonic FOCUS Plus 750 Gold PSU Review 20-10-2017
Seasonic FOCUS PLUS Gold (FX) 650W PSU Review 03-07-2017
Seasonic FOCUS PLUS Gold & Platinum 750W Review 24-10-2017
Seasonic Focus Plus Gold 850 PSU Review 28-11-2017
Seasonic FOCUS PLUS Gold (FX) 850W PSU Review 30-08-2017
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*