Sandisk Ultra 3D SSD 1TB

Alle harde schijven/ssd's
Merk Sandisk
Productnaam Ultra 3D SSD 1TB
Productserie Ultra 3D SSD
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN SDSSDH3-1T00-G25
EAN / UPC 0619659155193

SSD, 1000 GB, Serial ATA 600, Marvell 88SS1074, 560 MB/s, 530 MB/s, 2.5 inch

Sandisk Ultra 3D SSD 1TB reviews door Hardware.Info 2 reviews


Solid State Koopgids: 69 SATA SSD's review

23 november 2017 - 05:59

Als je nu een ssd moet kopen, is het flink balen dat de prijzen de afgelopen tijd zijn gestegen. Wij zetten alle courante sata ssd's daarom op een rij. Welke ssd moet je kopen en waar kan je, zeker nu, op besparen?

Sandisk Ultra 3D & WD Blue 3D 1TB SSD review

21 oktober 2017 - 05:59

Voor Sandisk en moederbedrijf WD is de tijd eindelijk rijp om de derde generatie BiCS 3D NAND toe te gaan passen in producten. We hebben zowel de Sandisk Ultra 3D als de WD Blue 3D getest.

Sandisk Ultra 3D SSD 1TB video's door Hardware.Info 1 video


3D NAND SDDs roundup video review

20 oktober 2017

De laatste tijd zien we steeds meer SSD's die gebruik maken van zogenaamde 3D NAND. Maar wat houdt dat precies in, en wat zijn voor voor- en nadelen van deze technologie. In deze aflevering van Hardware.Info TV leggen we dat uit én bespreken we SSD's...

Sandisk Ultra 3D SSD 1TB gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Sandisk Ultra 3D SSD 1TB geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Sandisk Ultra 3D SSD 1TB nieuws 1 nieuwsbericht


3D NAND-versies van WD Blue en Sandisk Ultra SSD's langzaamaan verkrijgbaar

28 juli 2017 - 21:41

Op de Computex-beurs begin vorig maand hebben we de aankondigingen mee mogen maken van enkele SSD's met 64-laags 3D NAND, bijvoorbeeld die van Western Digital en Sandisk (tegenwoordig onderdeel van hetzelfde bedrijf). Inmiddels lijken die ook daadwer...

Extern nieuws 14 items


WD Blue 3D SSD & SanDisk Ultra 3D SSD Review (1TB) – Twins That Rival the Best 17-11-2017
WD Blue 3D And SanDisk Ultra 3D SSD Review 21-08-2017
WD Blue 3D NAND SATA & SanDisk Ultra 3D SSDs Launched: 3D TLC NAND, SATA, Marvell 30-05-2017
Western Digital, SanDisk Shipping 3D NAND Blue and Ultra SSDs 28-07-2017
Sandisk Ultra 3D SSDs pack a punch at affordable prices 04-08-2017
Sandisk Ultra 3D SSDs pack a punch at affordable prices 04-08-2017
WD Blue 3D & SanDisk Ultra 3D 1TB SATA III SSDs Review 06-09-2017
Western Digital’s 3D TLC-Based SanDisk Ultra 3D SSDs Now Available 04-08-2017
One Design, Two Products: The SanDisk Ultra 3D (1TB) and WD Blue 3D (1TB) SSD Reviews, with BiCS 3D NAND 14-09-2017
WD Blue And SanDisk Ultra 3D SSD Review: Fast, Affordable Solid State Storage 06-09-2017
Sandisk Ultra 3D SSD review: Big TLC capacity, fast MLC performance 09-10-2017
Sandisk Ultra 3D SSD review: Big TLC capacity, fast MLC performance 09-10-2017
Sandisk Ultra 3D SSD review: Big TLC capacity, fast MLC performance 09-10-2017
WD Blue And SanDisk Ultra 3D SSD Review: Fast, Affordable Solid State Storage 06-09-2017
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*