Eizo FlexScan EV2785 Black

Merk Eizo
Productnaam FlexScan EV2785 Black
Productserie FlexScan EV2785
Productgroep Monitoren
MPN EV2785-BK
EAN / UPC 4995047051855
Alle monitoren

27 inch, 3840x2160, 163 ppi, IPS / PLS / AHVA, 60 Hz, HDMI, DisplayPort, 5 ms, 350 cd/m², 1300 : 1

Hardware.Info Ultimate Product Award


Eizo FlexScan EV2785 Black: Prijzig, maar extreem goed ultra hd-beeldscherm

Er is op dit moment geen betere (sRGB) ultra hd-monitor te koop dan de Eizo EV2785. Hij kost een rib uit je lijf, maar biedt naast een zeer solide constructie en lange on-site omruil garantie ongeëvenaarde kalibratie rechtstreeks uit de doos. Met slimme voorzieningen als een intelligente helderheidsinstelling en zeer nauwkeurige kleuraanpassing is dit scherm een klasse op zichzelf - met een navenant prijskaartje.

Eizo FlexScan EV2785 Black reviews door Hardware.Info 3 reviews


Ultra HD update: 23 monitoren op de testbank

26 september 2018 - 05:59

We testten 23 ultra hd monitoren in het afgelopen half jaar: tijd voor een update.

Dit zijn de beste 4K-monitoren

7 juli 2018 - 05:59

Vind de beste Ultra HD oftewel 4K-monitor op basis van testdata van meer dan 60 nog verkrijgbare beeldschermen. Aangevuld en bijgewerkt met testdata van meer dan 20 nieuwe monitoren.

Eizo EV2785 review: als gewoon goed niet genoeg is

26 april 2018 - 15:00

Een 27-inch ultra hd-monitor van ruim 1000 euro in een markt waar ze voor minder dan de helft te koop zijn: dat is de Eizo EV2785. Gelukkig biedt het scherm meer dan je op basis van de specificaties kunt zien.

Eizo FlexScan EV2785 Black magazines 2 magazines


Hardware.Info Magazine #3/2018

Verschijningsdatum: vrijdag 6 juli 2018

Vrijdag 6 juli valt het nieuwe Hardware.Info Magazine op de mat. Wat mag je van deze editie verwachten?

Hardware.Info Magazine #1/2018

Verschijningsdatum: vrijdag 2 maart 2018

Een nieuw jaar, een nieuw Hardware.Info Magazine, bomvol hardware tests, reviews en achtergrondverhalen. Krachtige en lichte notebooks, grote monitoren, multi-room wifi en nog veel meer, je leest het in Hardware.Info Magazine #1/2018!

Eizo FlexScan EV2785 Black gebruikerservaringen 3 ervaringen


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 3 gebruikerservaringen
9 sterren
Contrast en helderheid
10 sterren
Kleurweergave
9 sterren
Reactiesnelheid
8 sterren
Kapotte pixels
9 sterren
Uiterlijk
9 sterren
Aansluitmogelijkheden
9 sterren

Schrijf een productervaring

Review door kiswum (8 mei 2019) 10 sterren

Contrast en helderheid
10 sterren
Kleurweergave
9 sterren
Reactiesnelheid
8 sterren
Kapotte pixels
10 sterren
Uiterlijk
8 sterren
Aansluitmogelijkheden
9 sterren

Het scherm is goed afgesteld en je kunt het eventueel handmatig aanpassen. De speakers vallen tegen, maar gelukkig kun je gewoon een headset aansluiten. De monitor is zeer geschikt voor de zakelijke markt. Als de virtuele omgeving geen 4K aankan, dan zou men kunnen kiezen voor bijvoorbeeld de Flexs...

Review door Foritain (2 januari 2019) 9 sterren

2 van de 2 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Contrast en helderheid
10 sterren
Kleurweergave
10 sterren
Reactiesnelheid
8 sterren
Kapotte pixels
10 sterren
Uiterlijk
10 sterren
Aansluitmogelijkheden
10 sterren

Foritain over de Eizo EV2785: "Een prachtig scherm, zowel inhoudelijk als wat instelbaarheid betreft. Bouw is uitstekend, dunne bezels ogen uitstekend, en extra lange garantie is altijd een plus. Voornaamste 'puntje' is een hele hoge prijs waarmee hij ook concurreert met grotere schermen of opties m...

Review door Dutchiee (18 juni 2018) 8 sterren

1 van de 1 gebruikers vonden deze productervaring nuttig.

Contrast en helderheid
10 sterren
Kleurweergave
9 sterren
Reactiesnelheid
8 sterren
Kapotte pixels
8 sterren
Uiterlijk
9 sterren
Aansluitmogelijkheden
9 sterren

Eizo heeft eind vorig jaar een nieuwe 4k monitor uitgebracht, namelijk de EV2785! Via Eizo kreeg ik dit scherm opgestuurd om even onder de loep te nemen, en dat gaan wij met deze review ook gelijk doen! Welke opties heeft dit scherm en hoe werkt het? Wij zoeken het uit!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*