Huawei P20 Lite Black

Merk Huawei
Productnaam P20 Lite Black
Productserie P20 Lite
Productgroep Smartphones
MPN 51092FTN
P20LITEBLACK
5413729232327
51092HRW
51092EJU
51092FTF
EAN / UPC 6901443217403
5413729232327
6901443213313
6901443217373
Alle smartphones

Google Android 8.0, 4096 MB, 64 GB, 5.84 inch, 2280x1080, 16 MPixel, 802.11ac

Huawei P20 Lite Black reviews door Hardware.Info 5 reviews


Ook slim voor je portemonnee: 26 smartphones tussen de 150 en 250 euro getest

6 juni 2019 - 05:59

De tijden waarin je serieuze concessies moest doen bij aanschaf van een goedkope smartphone zijn definitief voorbij. Tegenwoordig koop je voor 150 á 200 euro een prima allrounder. Wij testten 26 betaalbare smartphones.

Smartphone wifi in kaart: grote prestatieverschillen in wifi-verbindingen

3 april 2019 - 05:59

Hoewel niemand de opmars van mobiel internet ontkent, zijn er genoeg plaatsen en momenten waarbij de voorkeur uitgaat naar wifi. De adapter en antennes van de slimme toestellen verschillen flink, zo blijkt uit onze nieuwe test.

Gulden middenweg: 27 Android smartphones van 250 tot 400 euro getest

21 juli 2018 - 05:59

Als je een nieuwe smartphone gaat kopen en niet perse de goedkoopste optie zoekt, maar ook niet de astronomische bedragen die bij de bovenkant van de markt horen wil betalen, valt er genoeg te kiezen. Wij zochten uit welke je moet hebben.

Huawei P20 Lite review: wat blijft er over?

20 juni 2018 - 05:59

Toen Huawei in Parijs haar nieuwe P-serie wereldkundig maakte waren de schijnwerpers gericht op de gewone P20 en de P20 Pro. Maar er is ook nog een derde toestel: de Huawei P20 Lite is het instapmodel die de serie toegankelijk moet maken.

Huawei P20 en P20 Pro preview: met drie camera's naar de top?

27 maart 2018 - 15:30

Huawei wachtte tot na het MWC om vandaag in Parijs drie nieuwe smartphones aan te kondigen. Wij konden eerder al even de P20 Pro en P20 onder handen nemen, waarbij we vooral van de camera onder de indruk waren.

Reviews op Tweakers 2 reviews


Toekomst van Huawei onzeker

20 mei 2019 - 14:24

Google heeft de Android-licentie van Huawei ingetrokken. De exacte gevolgen zijn nu nog niet duidelijk, maar we proberen toch een beeld te krijgen van waar dit heen gaat.

Telefoons rond 300 euro Round-up

13 juli 2018 - 06:00

Wie wil er nu niet een koopje? Tweakers testte vier telefoons rond driehonderd euro en bekeek op welke vlakken welke telefoons de beste zijn.

Huawei P20 Lite Black magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #2/2019

Verschijningsdatum: vrijdag 3 mei 2019

Er is weer veel getest en... Mr. X maakte een virtueel rondje langs 11 winkels voor een digitale Mystery Shopper!

Huawei P20 Lite Black gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Huawei P20 Lite Black geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Huawei P20 Lite Black nieuws 2 nieuwsberichten


Huawei rolt binnenkort Android 9 Pie uit naar onder andere de P20 en Mate 10

12 september 2018 - 19:59

Een tijdje terug berichtten wij over Google die zijn nieuwe besturingssysteem, Android 9 'Pie' uit de doeken deed. Nu meldt Huawei op zijn Twitterpagina dat de smartphonegigant binnenkort Android 9-updates gaat uitrollen naar in ieder geval de Huawei...

Huawei maakt AppGallery beschikbaar en lanceert Face Unlock voor P smart

25 april 2018 - 07:50

Huawei heeft de Huawei AppGallery gelanceerd op de P20-serie en maakt deze beschikbaar voor alle Huawei smartphones. Huawei breidt daarnaast de uitrol van de Face Unlock-functie verder uit naar de P smart. Met deze functie kunnen gebruikers hun smart...

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*