Samsung 970 Evo 250GB

Merk Samsung
Productnaam 970 Evo 250GB
Productserie 970 Evo
Productgroep Harde schijven/SSD's
MPN MZ-V7E250BW
MZ-V7E250E
EAN / UPC 8801643205386
0887276261935
8801643220297
Alle harde schijven/ssd's

SSD, 250 GB, PCI-Express 3.0 x4, Samsung S4LR020 (Phoenix), 3400 MB/s, 1500 MB/s, M.2 2280

Samsung 970 Evo 250GB reviews door Hardware.Info 3 reviews


43 PCI-Express SSD’s vergelijkingstest: Snel wordt mainstream!

9 januari 2019 - 05:59

Lange tijd was het voor de meesten van ons een onbereikbare luxe: een PCI-Express ssd met nvme-interface. Nu dalen de ssd-prijzen en is de meerprijs ten opzichte van sata soms nog maar klein. Tijd voor een nieuwe test!

Iedereen aan de flash: 67 SSD's round-up

16 juli 2018 - 05:59

Met onze compleet vernieuwde testopstelling kunnen we ssd's nóg beter testen dan voorheen. Na veel nieuwe introducties en met dalende prijzen is het de ideale tijd om een nieuwe SSD te kopen, maar welke moet het worden?

Samsung 970 Evo & 970 Pro SSD review

24 april 2018 - 16:00

Vandaag introduceert Samsung zijn nieuwe 970 Evo en 970 Pro ssd's, de langverwachte opvolger van de inmiddels ruim anderhalf jaar oude 960 Evo en Pro. Wij hebben deze nieuwe ssd's uitgebreid getest.

Samsung 970 Evo 250GB video's door Hardware.Info 1 video


Samsung 970 Pro & Evo SSD video review

30 april 2018

Samsung bracht vorige week twee nieuwe series SSD's uit, de 970 Pro en 970 Evo. Deze opvolgers van de zeer snelle 960 series beloven nóg betere prestaties en voor het eerst zien we nu ook 2 TB SSD's in de M.2 form factor. Wij testen alle nieuwe model...

Reviews op Tweakers 2 reviews


Ssd Best Buy Guide

6 december 2018 - 06:00

In deze tweede Ssd Best Buy Guide hebben we ons overzicht van ssd's uitgebreid met alle pas uitgekomen modellen die we hebben getest.

Samsung 970 Evo en Pro Review

24 april 2018 - 16:17

Op vrijwel alle vlakken presteren de 970-drives weer een stukje beter dan de 960-versies. Voor de meeste toepassingen zouden we de 970 Evo boven de duurdere Pro-drives adviseren.

Samsung 970 Evo 250GB magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #5/2018

Verschijningsdatum: vrijdag 26 oktober 2018

Wanneer je dit leest, ligt het nieuwe Hardware.Info Magazine net in de winkel. Ook in de vijfde editie van dit blad vind je weer een heleboel nieuwe hardware!

Samsung 970 Evo 250GB gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Samsung 970 Evo 250GB geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Samsung 970 Evo 250GB nieuws 1 nieuwsbericht


Samsung verlaagt adviesprijzen 970 Evo en 970 Pro SSD's

7 mei 2018 - 19:09

Amper twee weken geleden introduceerde Samsung de nieuwe 970 nvme m.2 ssd-reeks, bestaande uit de 970 Evo en de 970 Pro, waarvan onze uitgebreide review hier terug te vinden is. Op basis van de oorspronkelijke adviesprijs leken deze ssd's over het al...

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*