Huawei P Smart 2019 Blue

Merk Huawei
Productnaam P Smart 2019 Blue
Productserie P Smart 2019
Productgroep Smartphones
MPN 51093GND
51093FTA
EAN / UPC 6901443274390
6901443272891
Alle smartphones

Google Android 9.0, 3000 MB, 64 GB, 6.2 inch, 2340x1080, 13 MPixel, 802.11ac

Hardware.Info Great Value Award


Huawei P Smart 2019 Blue: Goede allrounder met kek design

Je krijgt met de Huawei P Smart 2019 een Android 9 smartphone met wifi 802.11ac, full hd+ resolutie en een behoorlijk scherm. De accuduur is prima, maar niet bijzonder. Dat kan dan weer wel gezegd worden van de opvallend gekleurde behuizing en dunne bezels. De SoC-prestaties zijn hier ook uitstekend en de bijzondere combinatie van 3GB/64GB maken het werk af.

Huawei P Smart 2019 Blue reviews door Hardware.Info 3 reviews


Ook slim voor je portemonnee: 26 smartphones tussen de 150 en 250 euro getest

6 juni 2019 - 05:59

De tijden waarin je serieuze concessies moest doen bij aanschaf van een goedkope smartphone zijn definitief voorbij. Tegenwoordig koop je voor 150 á 200 euro een prima allrounder. Wij testten 26 betaalbare smartphones.

Smartphone wifi in kaart: grote prestatieverschillen in wifi-verbindingen

3 april 2019 - 05:59

Hoewel niemand de opmars van mobiel internet ontkent, zijn er genoeg plaatsen en momenten waarbij de voorkeur uitgaat naar wifi. De adapter en antennes van de slimme toestellen verschillen flink, zo blijkt uit onze nieuwe test.

Huawei P Smart 2019 review: Kek design met twee gezichten

12 februari 2019 - 05:59

Huawei is inmiddels niet meer uit de smartphonemarkt weg te denken en zodoende heeft de Chinese telecomgigant op praktisch elk prijspunt wel een toestel. Voor de sweet spot tussen budget en middenklasse is er de nagelnieuwe P Smart 2019.

Reviews op Tweakers 2 reviews


Toekomst van Huawei onzeker

20 mei 2019 - 14:24

Google heeft de Android-licentie van Huawei ingetrokken. De exacte gevolgen zijn nu nog niet duidelijk, maar we proberen toch een beeld te krijgen van waar dit heen gaat.

Huawei P Smart 2019 Preview

28 december 2018 - 08:30

Het is de laatste telefoon die we in 2018 previewen: de Huawei P Smart 2019. Dat is een opvolger voor de populaire P Smart uit 2018.

Huawei P Smart 2019 Blue magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #2/2019

Verschijningsdatum: vrijdag 3 mei 2019

Er is weer veel getest en... Mr. X maakte een virtueel rondje langs 11 winkels voor een digitale Mystery Shopper!

Huawei P Smart 2019 Blue gebruikerservaringen 1 ervaring


Algemene beoordeling

Gebaseerd op 1 gebruikerservaring
10 sterren
Accuduur
9 sterren
Ontwerp
10 sterren
Beeldkwaliteit camera
6 sterren
Gebruiksgemak
10 sterren
Scherm
10 sterren

Schrijf een productervaring

Review door Olaf Waasdorp (6 juni 2019) 10 sterren

Accuduur
9 sterren
Ontwerp
10 sterren
Beeldkwaliteit camera
6 sterren
Gebruiksgemak
10 sterren
Scherm
10 sterren

Huawei P Smart 2019 Blue nieuws 1 nieuwsbericht


Renders van midrange Huawei-smartphone met uitschuifcamera duiken op

27 april 2019 - 09:13

Op zowel de Nederlandse website MobielKopen als bij Evan Blass op Twitter zijn afbeeldingen opgedoken van een Huawei-telefoon met een zogenaamde pop-upcamera. Het toestel, dat de naam P Smart Z zou dragen, heeft door de uitschuivende frontcamera geen...

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*