Acer Predator Triton 500 PT515-51-7618

Merk Acer
Productnaam Predator Triton 500 PT515-51-7618
Productgroep Laptops/Tablets
MPN NH.Q50EH.003
EAN / UPC 4710180129991
Alle laptops/tablets

Laptop, Qwerty, Intel Core i7 8750H, 16 GB, 15.6 inch, 1920x1080, Nvidia GeForce RTX 2060, 1024 GB, 2165 gram, Windows

Hardware.Info Excellent Choice Award


Acer Predator Triton 500 PT515-51-7618: Solide gaming lichtgewicht met hoge prestaties en lange accuduur

De Triton 500 is relatief dun en licht, maar wel uitermate solide uitgevoerd. Hij heeft een uitgesproken, maar niet schreeuwerige vormgeving, en alle componenten voor een aantrekkelijke gaming notebook. In de praktijk van onze tests zien we dat Acer een mooie balans heeft gevonden, met goede prestaties en een goede accuduur. Het beeldscherm zou iets beter gekalibreerd kunnen worden en de opslagoplossing van ons sample was niet de snelste, maar onder de streep is dit een van de aantrekkelijkste dunne, lichte gaming notebooks.

Acer Predator Triton 500 PT515-51-7618 reviews door Hardware.Info 1 review


Acer Predator Triton 500 review: met deze gaming notebook wedijvert Acer met de top

9 april 2019 - 08:22

De Acer Triton 500 weegt 2,1 kilo schoon aan de haak en bevat toch razendsnelle componenten. Is dit de ideale lichtgewicht gaming notebook?

Acer Predator Triton 500 PT515-51-7618 video's door Hardware.Info 1 video


Acer Predator Triton 500 & 900 gaming notebooks review

10 april 2019

De Acer Predator Triton 500 is een fraaie, relatief dunne en lichte gaminglaptop die het moet opnemen tegen machines als de Asus Zephyrus S en de MSI Stealth GS65, of de Lenovo Legion Y740. Acer introduceert binnenkort bovendien ook de Triton 900, ee...

Reviews op Tweakers 1 review


Dunne gamelaptops met RTX-videokaart

16 april 2019 - 14:00

Acer, MSI en Asus hebben hun eigen dunne laptops met Nvidia's RTX-videokaart uitgebracht en in deze review kijken we hoe die gpu's zich gedragen in de compacte behuizingen.

Acer Predator Triton 500 PT515-51-7618 magazines 1 magazine


Hardware.Info Magazine #2/2019

Verschijningsdatum: vrijdag 3 mei 2019

Er is weer veel getest en... Mr. X maakte een virtueel rondje langs 11 winkels voor een digitale Mystery Shopper!

Acer Predator Triton 500 PT515-51-7618 gebruikerservaringen


Nog geen Hardware.Info lezer heeft een review over de Acer Predator Triton 500 PT515-51-7618 geschreven.
Wil jij de eerste zijn? Klik hier om in te loggen en daarna je review te schrijven.

Schrijf een productervaring

Acer Predator Triton 500 PT515-51-7618 nieuws 1 nieuwsbericht


Acer Predator Triton 500 review update - betere ssd-prestaties, langere accuduur

24 april 2019 - 09:58

Eerder deze maand geleden reviewden we de Acer Predator Triton 500 gaming notebook. Daar waren we zeker over te spreken, maar één aspect viel tegen: de twee ssd's in raid-0 presteerden niet zoals verwacht. Zoals geschreven in de review hebben we dat...

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*