Laatste reacties

Idd relatief weinig geld mee te verdienen maar het gaat ze denk ik meer om de uitdaging.

Is ook per persoon verschillend. Mijn vriend heeft geen problemen met games op de Switch terwijl ik echt niks kan met 30fps, maar ik ben ook wat verwend op dat gebied. Ik zie het verschil tussen 1080p en 1440p eigenlijk gelijk. Was vorige week geswitched van nvidia naar amd en om 1 of andere rede kan mijn AMD kaart niet SC II resizen naar 2560x1440 dus het werd full HD, verschil is duidelijk zichtbaar.

Ook in andere games zie je dit verschil echt heel duidelijk, dat jij het niet ziet zegt dus niet zoveel. Zelfde voor gamers die CS:GO bijv spelen, als zij zeggen verschil te zien tussen 240Hz en 144Hz schermen geloof ik het graag.

Misschien heeft dat iets te maken met het miljardenverslindende, bureaucratische, weinig effectieve beleid van de EU door de jaren heen? Een slechte track record creëert wantrouwen. Wat voor mij wonderbaarlijk is is dat mensen ondanks alles nog zo'n blind vertrouwen in de EU blijven houden.

Daarnaast heb ik mij al duizenden uren ingelezen in deze WEF/VN materie, jij ook? "Overwegingen" en beloftes koop ik niets voor: strikte wetgeving, de rest is poppenkast.

Laatst gewijzigd op 15 april 2021 16:32

Ja ik heb ook chinees geleerd, maar dat heeft hele andere redenen

Mooie betaalbare telefoons.

Goed om te weten.....
Dus alle tijd om ergens een brok land te kopen ver weg van de stad, en m'n bunker in te graven.
Ben ik helemaal geprept en klaar voor de Zombie Apocalyps die ongetwijfeld getriggerd gaat worden door 6G....

Ennuh... /s voor de mensen zonder humor :P

Nvidia's Noise Reduction-software (voorheen RTX Voice)

RTX Voice bestaat nog steeds los en wordt ook nog geupdate.

Genoeg versies van Denuvo zijn al gehacked. Het is moeilijk, maar niet onmogelijk...
En daar wordt relatief weinig geld mee verdient. Hier miljoenen/miljarden.

Daarbij hebben ze een versie zonder en met beveiliging. Dus met wat reverse engineering kan men erachter komen wat men precies doet.

Snap je punt niet? Moet ze software niet updaten totdat iedereen er 1 kan kopen? Het software team heeft hier niks mee te maken.

Altijd met die gekkies. Eerst met 3g, dan 4g en nu weer 5g. Of van die mensen die er "sensitief" voor zijn terwijl ze aanstelleritis hebben. Ik snap dat er misschien zorgen over zijn, maar als je je verdiept in betrouwbare websites (niet een complotwebsite van een kennis) dan zie je al dat het erg meevalt. Enige die er last van heeft zijn analoge apparatuur.

de UT disc versie heb ik ook vaak op 1080P gespeeld hoor, maar de Steam versie is gaar.

Nou, fun fact.
Steeds meer studenten kiezen Chinees als taal om te leren. In rap tempo meer en meer.

Waarom heb je niet je roepnaam en achternaam hier staan dan maar een alias?

De participatiewet is niets meer dan een mooi woord voor dwangarbeid.

Werken zonder loon. In ruil voor minimaal te kunnen overleven met eten en onderdak. Je mag niet te veel bezittingen hebben en alles wat je krijgt moet je afdragen. Vroeger noemden ze mensen die op deze manier leefden slaven volgens mij. Kan me vergissen hoor, zou zeggen zoek het eens op.

Jij niet dan?
Mag jij na 10 uur in de avond naar buiten?
Mag jij je verjaardag vieren met je vrienden of familie?
Mag jij überhaupt een paar vrienden over de vloer hebben?
Mag jij de grens over voor je plezier?
Mag jij een lekker terrasje pakken?
Mag jij winkelen wanneer je wilt?
Mag jij met een ander persoon winkelen?
Mag jij een lekker avondje stappen?
Mag jij gezellig uit eten?
Mag jij met 4 vrienden een auto delen om ergens naar toe te gaan?
Mag jij lekker fris ademend zonder muilkorf rondlopen in publieke gebouwen, of winkels of O.V. ?
Moet ik nog even doorgaan????

Jongen doe je ogen toch eens open!
In de tweede wereld oorlog had men (ALS NEDERLANDER NIET VAN JOODSE of andere bepaald soort AFKOMST NATUURLIJK) zelfs meer vrijheid dan nu! Edit:
Met alle respect voor de mensen die die tijd hebben meegemaakt.
Maar zet de feiten even op een rijtje en leg ze naast elkaar.

Laatst gewijzigd op 15 april 2021 14:55

Ja haha want wij worden niet onderdrukt hé hahahahaha

Wat zijn er toch veel slapers zeg. Ongelooflijk. En degene die wel wakker zijn noemen ze wappies.
Omgekeerde wereld!

Ja begint vervelend te worden idd.

Ja man... Jij wordt vast zwaar onderdrukt. :')

Het is wat mij betreft echt wonderbaarlijk dat zelfs wanneer er een artikel uit komt met goed nieuws sommige mensen het nog weten te draaien naar slecht nieuws.

Als EU het verkeerd doet is het : 'Zie je wel, ze zijn niet te vertrouwen'
Als EU met een goed voornemen komt: 'Ik vertrouw het niet, zal wel fout gaat'

Hoeveel geld verdien je? welke werkgever? Wat kostte je huis? Wat staat er op je spaarrekening? Enne... Wanneer ben je thuis? en wanneer is er niemand?

Ik heb weinig te verbergen voor "de staat". Maar wel voor criminelen. En tot noch toe komt al die info ook in handen van hen..... Dus ja. Genoeg te verbergen.

De vermogens worden steeds lager per G eneratie.
Het is grappig dat mensen zich zorgen maken om dergelijke lage vermogens, in duizendste of honderdduizendste watt bereik waar het naartoe gaat, en dat diezelfde frequenties vroeger voor Analoge TV werden gebruikt werden waar we het over vele miljoenen Watt aan vermogen hadden.

het gaat niet zozeer om bandbreedte naar jouw device, maar om bandbreedte per cel. Meer devices in een cel, ieder met eigen bandbreedte.
De vermogens worden trouwens steeds lager per generatie.
Het is grappig dat mensen zich zorgen maken om dergelijke lage vermogens, in duizendste of honderdduizendste watt bereik waar het naartoe gaat, en dat diezelfde frequenties vroeger voor Analoge TV werden gebruikt werden waar we het over vele miljoenen Watt aan vermogen hadden.

OLED is al een jaar of 10 de dominante techniek waar het kwalitatief goede beelden betreft. Het wordt dus wel tijd dat er een goed alternatief komt. Maar voorlopig moet ik dat eerst zien voor ik dat geloof. Samsung biedt al jaren gebakken lucht (Q-led) aan en andere fabrikanten hebben ook nog geen doorbraak laten zien. Wel veel hosanna-geroep......

Drivers worden geinstalleerd op basis van het PCI-id (=nummer) niet op basis van een of andere detectie algoritme. Die zal anders zijn op deze chip. Kwestie van driver-signing uitzetten op Windows en de driver.inf editten van de beta-driver. Ik kan me niet voorstellen dat ze een redesign van de chip gaan doen hiervoor: kost te veel en levert niets op behalve een serie games die het niet meer doen omdat de chip anders is.

Het gaat bij toekomstige netwerken om meer dan bandbreedte en response tijden natuurlijk (nu al zelfs) ook om nog veel meer zaken over het netwerk mogelijk te maken, denk aan verkeersgedrag in real time tussen verkeersdeelnemers bijvoorbeeld, zeer laag vermogen devices voor iOT, denk aan transponders in containers, zodat altijd bekend is waar deze zijn, mogelijkheid met zeer veel devices gelijktijdig contact te hebben, mobile device management voor iOT, integratie van SAT communicatie, en nog veel veel meer features. dit is gedeeltelijk al mogelijk in 5G maar wordt nog veel meer.

En dan zitten we weer met verhalen dat 6G zorgwekkend en ziektes kan brengen en straks nieuwe zendmasten in brand zoals bij 5G. Ik heb nu vaak 5G verbinding via T-Mobile en heb er niets van gemerkt. Ik vraag mij wel serieus af of we die hoge snelheden van 1000 GB/s echt noodzakelijk is. Ik doe alles en snel genoeg.

Ik betaal nog steeds €2 per maand voor 5G. In Oktober mag ik weer verlengen en ik neem dan 2 jaar Sim-Only T-Mobile Unlimited pakket, waarbij 5G inbegrepen is voor €25 per maand

Als het argument is "goed voor het milieu" zou je beter klanten de optie kunnen geven om geen lader mee te leveren tegen een kleine korting voor hen die al wel een lader hebben. Maargoed, dit is niet voor het milieu.

Een tiger lake laptop met mx450... dat is toch super gaap???

Bij alle recentere Canon-printers is de printkop vrij eenvoudig te verwijderen en onder de kraan schoon te maken.

Ik blijf de printkwaliteit van de betere inktjets aanzienlijk beter vinden dan die van laserprinters.

Volgens mij worden ze een beetje wakker in de EU. Gaan ze meer investeren in kennis bij Ericsson en Nokia. En wat dan nog, ... we hebben nu 5G, ik pluk daar de voordelen niet van. Social media staat nog steeds vol met troep, we worden nog overall getracked en men zegt nog steeds niet WA en FB massaal gedag.

Ja, je hoeft nu 0,1 sec minder lang te wachten tot al die meuk op je scherm staat. En over 7 jaar nog eens een extra 0,1 seconde.

Ook al zijn ze niet de eerste, gewoon zelf ontwikkelen, ook al duurt het iets langer.

Die Europese regels stellen niets voor.
Er is letterlijk geen enkel EU land wat zich aan alle EU wetten houd.

Ook Nederland niet.
Voorbeelden?
Het gedogen van cannabis, en belasting op de verkoop heffen. (Overigens ook bezit van kleine hoeveelheden harddrugs gedogen we zoals xtc amphetamine en cocaine. We hebben zelfs testcentrums)
Het gedogen van schenden van copyright, en belasting daarop heffen zelfs bij de mensen die het niet doen (thuiskopieheffing op alle opslagapparaten)

En zo zijn er nog tal van dingen die verboden zijn volgens de Europese wet maar waar wij niet aan meewerken. En zo heeft ieder land wel haar eigen dingen.

Kortom, de EU wet volgen landen alleen wanneer het hen uitkomt.

Dezelfde EU die uiterst vriendelijk aan tafel zit met het WEF en de VN, die deze plannen ten tafel hebben gebracht? Ik heb er niet zo'n vertrouwen in als je het niet erg vindt.

7G komt in ... 2040 en is 200x sneller ... . Dus hand op de knip houden de komende 17 jaar. Er komt nieuwe techniek aan jongens!

Daar heb je zeker een punt, regelmatig slordige foutjes in de artikelen. Soms taalfoutjes die denk ik met een spellingscontrole of het overlezen van de tekst voorkomen hadden kunnen worden en soms ook foutjes in de technische gegevens die met enige kennis ook wel voorkomen had kunnen worden.

(kuch taalfoutjes maak ik ook hoor, maar ik ben geen redacteur)

Als niemand het uitgeeft of de crypto koopt zakt het toch in waarde? Dan krijg je toch een overvloed? Of vanwaar anders alle pieken en dalen?

Crypto zal altijd blijven bestaan ja helaas wel.
Maar alleen omdat mensen het bestaansrecht geven.

Volgens mij kun je gewoon elke elektrische auto aan je stopcontact in je garage prikken hoor.

Jij bent misschien gelukkig met je 5 watt ladertje maar ik niet. Heb al even een 33 watt lader bij mijn telefoon. Jawel gewoon in de doos erbij want er zijn ook merken die niet 5 jaar blijven hangen bij een 5 watt ladertje.

Aangezien een nieuwe 3060 zo goed als gelijk is aan een oude 3060 denk ik dat het geen bal uitmaakt.

Je kunt prima een bios op de kaart flashen waarin staat dat het een oude 3060 is of een driver aanpassen zodat hij de ID van de kaart ziet als oud.

Dat doen ze bij scamming ook al, dan heb je opeens een GTX 1060 met een VGA-aansluiting.

Daar werken de drivers dan meestal niet goed op, maar in dit geval is het beide een RTX 3060, dus die worden gelijk aangestuurd.

Tja, gewoon niet kopen dan verdwijnt het vanzelf!

Blijkbaar zien ze wel brood in dit soort stomme producten i.p.v. de Harmony Remotes die vele malen nuttiger zijn! :'(

Naja.....je produceert aardig wat bullshit? Iets verkeerds gegeten misschien?
Als je nou een reactie plaatst waarvan mensen niet direct denken dat je een über troll bent maak jezelf dan iets minder belachelijk dan val je niet zo snel door de mand.

Doen ze hier nu ook dus niks aan de hand!

Potato, Patato, Tomato, Tamato.

Ik heb niet eens een databundel! ^_^

Nou ja... geen extra bundel in ieder geval : Binnen Nederland keihard knallen met 8 KB/s over de dataverbinding heen!
ONBEPERKT!!! YEAH!!! :P

dit gaat dus nooit in eu of us in gebruik genomen worden

Ik vrees dat je ongelijk zal krijgen gezien de huidige situatie...

Allemaal één pot nat uiteindelijk! :-/

Want daar zijn regimes aan de macht die de bevolking onderdrukken.

Altijd handig als een merk extra verwarring veroorzaakt door de naamgeving van een ander bedrijf te gebruiken!

In dit geval zelfs een concurrent... :-/

Ahh! Op die fiets! :)

0
*