Laatste reacties

Waarschijnlijk komt er nog wel een HBM top kaart op de markt als niche. Dat is nog wel even af wachten.

Dat zou je eerder denken dan als je pc koud blijft.

En ze waren zo goed bezig om geen oplader bij de iphones te geven omdat het beter zou zijn. Lol

Gelukkig heb ik kennelijk zelf aardig wat kennis opgedaan de afgelopen 25 jaar, want ik heb het forum de afgelopen vijf jaar niet meer nodig gehad. Alleen de Pricewatch gebruik ik nog: die is stukken beter dan die op HWI.

Was het verhaaltje maar zo makkelijk. ;)

En dan nog: mensen die stilstaan bij hoe hard ze voor hun geld moeten werken gaan echt niet 2000+ euro voor een videokaart neerleggen, simpelweg omdat ze daar te hard voor hebben moeten werken. Je koopt zo'n ding voor spelletjes, meer niet.

Zoals pandemieën, enorme milieuvervuiling, vernietiging van bedrijven, vernietiging van arbeidsmarkten, vernietiging van economieën, vernietiging van samenlevingen? Dan maar wat minder schrijvers.

De PG 132-10 gaat ongeloofelijk duur worden. Geen twijfel over mogelijk. Tussen de 1700 en 2000 lijkt me een realistische prijs. Helemaal als die wel op het 7nm procédé van TSMC zit en de rest op de 8nm van Samsung.

Mja, toch is het veel speculatie van mensen die er met smart op zitten te wachten, niet zozeer van "lekken". Althans, in het GPU kamp dan.

M'n PC wel, ik doe het wat minder goed als het warm is....

Als ik al die reacties zo lees...hij is een legende haha z

Benieuwd of er ook een 3090 komt.... Maarja dik boven de 1000 dus kansloos... Een kaart als 3080 Ti hoort bij introductie max 800 te zijn zoals t eerst ook was. En zelfs dat is duur maar daar zou ik t nog mee doen.. Maar 12000??? Of zelfs 1500??? Wegwezen dan, dik kansloos.

Krijg je eens iets gratis weer gezeik, dan verdien je de game niet.... T hoeft niet???

Dat is te recent, zo gek zijn ze niet...

Ja dat geef ik wel toe, veel woke mensen en deugers aan die kant.
Maar toch ook veel kennis in de forums.

Goed nieuws dan komen er veel 2e hands rtx kaarten vrij!
No way dat ik €1000 voor een videokaart uit ga geven heb het geld wel maar vind het simpelweg te duur.

De afstand tussen doekje en scherm zal vast meer zijn dan de partikels groot zijn.

Ik ben enorm benieuwd naar de prijzen... Maar vooral naar de reviews,

Als AMD heel scherp geprijsd is zal ik misschien AMD overwegen, maar helaas hun driver issues zorgen ervoor dat ik toch liever 200 euro meer betaal voor iets wat gewoon beter werkt... (Sowieso even wachten tot kinderziektes boven water komen.)

Weert niet waar het vandaan komt.
Er zijn maar 4 opties .

1 de makelaar is lek
2 de huizen te koop plaatsen zijn lek (Funda)
3 de notaris is lek
4 hun zijn lek hoe wel ik vroeger wel (humble) vaker wat bij hun vandaan heb gehaald.

Alle 4 zijn in de zelfde week geweest .
En daarna gezeik
Voor al bitcoins en meer bitcoins .
Oja healing zalf komt binnen.
Als spam

Doet je pc het dan niet als het warm is?

Dat klinkt niet heel aardig.... Maar je hebt wel gelijk dat het behoorlijke warm is de laatste dagen, dat wel.....

Daar heb je zeker een punt, mee eens!

Kom op jongens niet zo zuur, dit is toch juist prachtig. Laat de verbeelding maar even de vrije loop. De nieuwste generatie videokaarten wordt er één als nooit te voren. AMD die vanuit het niets de high-end markt zal domineren. Nvidia power-houses met bijna 25 GB aan VRAM. Chips aan weerszijden van het PCB. Gaan we de 2000,- voor één videokaart barrière doorbreken? Het kan niet te gek!

De komende maanden zal de nuchtere werkelijk zijn intrede doen, maar tot die tijd mogen we allemaal nog even dromen.

Of ze werken juist harder dan gemiddeld om meer geld te verdienen..

niet noodzakelijkerwijs.

duizenden schrijvers die nooit een kans hadden gekregen in het traditionele systeem hebben dankzij amazon en zelfpubliceren een kans gekregen. Veel mensen zien ander als de verkeerde kant.

Ja nog meer extra electronica op de hoop, maakt alles ook echt lekker recyclebaar.

Voor mij persoonlijk is dit een 910 ipv 900 als single en misschien ook als je 2 of 4 cores gebruikt hij sneller is dan de 900..

Ik heb nu de 10850 in mijn laptop zitten maar wanneer ga ik nu echt alle 8 cores belasten? Dat gebeurd zelden, dus als de boost hoger ligt voor single of een paar cores maar dan all core boost daarvoor moet laten of zelfs een paar cores zou moeten inleveren zou ik dat gewoon doen..

Ik denk zelfs dat als ik een veel sneller quad core zou kunnen kopen die dus over 1 tot 4 cores echt sneller is dan bv een 8 core, en dus het pas verliest als er meer dan 4 cores gebruikt gaan worden zou ik voor de quad gaan...

Nee, daar doel ik niet op en let maar op: zat gekken gaan hem kopen, ook voor dat geld. Sommige mensen hoeven kennelijk niet al te hard te werken voor hun geld...

Gamers doen toch t zelfde? Verdedigen de duizenden uren die ze zichzelf nolife achter hun schermpje verstoppen ook en dat is geen probleem.

Laatst gewijzigd op 9 augustus 2020 01:13

Dan laat je toch via filters alle mails naar je spambox gaan?

Twintig jaar bij Tweakers gezeten, hollend vertrokken redelijk recent. Wat een bloedirritante sfeertje is daar ontstaan, met al die slecht geïnformeerde schapen die elkaar alleen maar nablaten en officiële verklaringen van overheden en bedrijven voor zoete koek slikken. Vroeger was het nog leuk: nerds en experts onder elkaar; tegenwoordig lijkt het wel een ledenvergadering van D66.

Die hardware daadwerkelijk gebruiken waarvoor het bedoeld is misschien? Je hebt geen 2080 Ti nodig om eindeloos op internet te ouwenelen over mogelijke toekomstige aankondigingen die wel of niet gerealiseerd gaan worden.

Sorry maar zit niet te wachten op spam mail.

Laatste keer bij hun ook gehaald en de ellende begon weer.

En die verschuivingen zijn meestal de verkeerde kant op, gezien de enorme negatieve gevolgen van het globalisme.

En je vergeet MAC, daar is het update systeem volgens mij hetzelfde.

Updaten onder systeem en alleen soms een reboot. (zonder gijzelingen tijdens het afsluiten en herstarten)

Gelukt, na inschrijven moet je op de pagina onderaan doorscrollen en hem nog handmatig bestellen. Best wel vaag, maar heb dit nog nooit gedaan op zo'n manier. Maar ik heb er een spel bij! Dank HWI

WAARSCHUWING LEVENSGEVAARLIJK BRANDGEVAAR: Het draaien van Windows 10 op je PC kan ervoor zorgen dat je PC in brand vliegt!

Uit recent onderzoek van de brandweer is gebleken dat er een fout in Windows 10 zit, waardoor de CPU (Processor) oververhit kan raken en je PC in brand kan vliegen. Ik raad dus iedereen aan zo snel mogelijk te downgraden naar Windows 8.1 of 7 of over te stappen naar een ander besturingssysteem.

Bij deze zijn jullie dus gewaarschuwd!

Bij het gebruik van Linux is de kans dat je PC in brand vliegt overigens het kleinst is gebleken uit hetzelfde onderzoek van de brandweer, gevolgd door het zwaar verouderde Windows XP.

F1 2019 is "recenter". F1 2020 is nét uit...

Wat een geklaag weer, MS kan het ook nooit goed doen.

IE was ***, Oude Edge was ***, en nu OMGWTFBBQ een nieuwe core voor Edge.
Maakt niet uit dat het dezelfde core is als bij Chrome... MS=***
Er is eigenlijk niks veranderd, want er zat al standaard een internet browser In windows.
Beetje relativeren is niet mogelijk in 2020 blijkbaar.

Hij is "speciaal" dat heb je toch wel in de gaten. Dat beseffende kan ik hem goed hebben.

Het mooiste vind ik nog de topics waar hij advies vraagt, hij legt alle welgemeende adviezen naast zich neer en trekt zijn eigen plan echt dol komisch.

En zijn vele reacties op de artikelen en nieuws berichten is volgens mij maar een doel hebbende namelijk in de top 10 tekomen, wat afgelopen jaar volgens mij niet meer was of ik moet mij vergissen maar hij was niet echt happy.

My two cents: 1800 euro voor de 3080ti

Op dit tempo kan dat zeker een realiteit worden, ze trekken volledig de aandacht nu naar zich toe zodat de MSI, Gigabytes en Xotacs enz. misschien wel geen kans maken. Want tot nu toe geen enkele leak uit al die fabrieken, en dat baart me zorgen. Dat een 2080ti nog steeds zoveel kost als toen hij uitkwam maakt de zaak nog gruwlijker dan het is. Ja vd bergh, kom dr maar in met je Ventus OC RTX :D :D

Nee inderdaad! Haha begin dacht ik, goh wat een positief ding...toen ben ik vaker zijn reacties gaan lezen en kom ik steeds meer tot de conclusie...hij flikkert een reactie neer, waar niemand wat mee kan...daar komen reacties op die jij zeer zelden beantwoord en ze zijn allemaal op zijn spullen gebasseerd. Hahaha vreemd

Dat kan ja. Maar dat gaan ze dus moeilijker maken. Das het hele punt.
Zou me niet verbazen als ze er een maximum op zetten van X keer per jaar. Want hoe vaak verhuis je nu werkelijk van land?

Hetzelfde zullen ze wel doen met family sharing.

Nou nou, wil je dat in het begin van elk "gerucht" artikel een disclaimer komt? HWI zou flink wat leger en misschien ook wat minder populair zijn als ze geen gerucht artikelen plaatsen. Zelf vindt ik geruchten juist fijn ipv geen artikelen over geruchten ooit. Na verloop van tijd zie je steeds meer hoe een product zal zijn, en meestal zijn die geruchten zo wat een maand of minder van de echte lancering ook echt (bijna) correct.

0
*