Laatste reacties

Werkt perfect, wat gelukkig ook door deze review bevestigd

Als het probleem zich voordoet binnen de garantietijd, dan vervangt Tesla het gehele MCU1-bord. Na de garantietijd zal de eigenaar hiervoor moeten betalen. Dat kost 3.500 euro, terwijl het enige defecte onderdeel slechts 50 euro kost om te vervangen. Daar krijg je een chip met 64 GB voor terug.

Ik mag aannemen dat je op auto's van minimaal een halve ton toch wel minimaal 5 jaar garantie krijgt? Zelfs Kia biedt al 7 jaar.

Buitenom dat: designfout van Tesla, dus dit zou je wel gaan winnen bij de rechter denk ik.

Ze raden een 5700 aan voor 1440p. Mijn advies; leg er een paar tientjes bij en neem de 5700XT.

Oh, kijk eens aan ... cool, mooie kast

Zelfde idee als deze ... https://www.in-win.com/en/gaming-chassis/a1-plus_asrock/

Begin dan maar alvast te sparen...bij wijze van spreken.. ;)

Ja al gedaan.
Het werkt... Maar niet echt goed ofzo vind ik.

Zelfs met al die belastingkortingen voor EV's wordt er jaarlijks inmiddels al meer dan 21 miljard euro aan alle autobelastingen opgehaald door de overheid.. En dat terwijl er maar 8 miljard wordt geïnvesteerd in infrastructuur (aanleg en onderhoud van wegen etc) voor auto's, de rest gaat de algemene pot in.. Dus zelfs als ze alle autogerelateerde belastingen zouden halveren wordt er nog ruim meer opgehaald dan wat men ervoor terugkrijgt.. Het is gewoon schandalig hoe erg de auto een financiële melkkoe is voor de overheid in dit land.. EV's worden nu nog grotendeels ontzien, maar ga er maar vanuit dat als het wagenpark grotendeels om is er allerlei nieuwe manieren gevonden zullen worden om de inkomsten op peil te houden.. Zo zal de toekomstige MRB op gewicht niet mals zijn voor de over het algemeen zwaardere EV's en men heeft het ook al over BPM heffen op EV's (tot zover het milieu excuses voor die 2e aankoopbelasting).. Nogmaals, schandalig gewoon hoe onevenredig zwaar (nieuwe) auto's belast worden in dit land..

Die naam en verpakking...man...dat triggert mij echt niet om voor dit merk te gaan.
Lijkt wel of het te koop is bij een rommelmarkt

Dit bedoel je?

Alternatief gebruik als LAN-brug
De Repeater kan ook via een netwerkkabel met modems of routers worden verbonden. Zo kan achteraf op een voordelige, veilige en snelle manier WiFi worden geïnstalleerd

https://nl.avm.de/producten/fritzwl...repeater-3000/details/

Als hij die 2080 ti had gehouden kon hij CSGO met 400 frames spelen....woehoe!

Hahaha nee, want hij heeft het over 4k/QHD en HFR ( wat een term is voor de filmwereld, maar goed...ieder zijn ding ). Dus dan zou hij vast moeten wijzen naar meerdere schermen omdat een 2080ti absoluut niet te zwak is voor die resoluties.
Maar begreep dat hij graag alles in 120 frames en hoger speelt....ja dan kun je met minder settings alles 300+ spelen

Haha lol

2080 ti ga je daar niet mee redden of iemand anders moet in geld problemen zitten. Ja een maat van me heeft een 2070 super, draaid ook op 1440 en is daar dik tevreden over. Wellicht die als optie?
Anders idd wachten, maar ik heb altijd zo iets, je kan altijd wachten....dan is de 3000 weer te duur...wachten op de 4000 serie en ga zo maar door, als je nu geld heb, koop wat het beste bij je past.
2e hands 2080 ga je misschien wel redden daarmee, zou die optie ook meenemen als ik jou was.

Weet waar HFR voor staat...maar kon dit niet linken met gaming omdat we dan over gewoon frames praten, HFR gebruiken ze in de film wereld.
Ja het is waar je eis ligt, ik heb ook een 2080 ti en ben er dik tevreden over, draai alles maximaal tussen de 75 en 120 frames op 1440 ( ook met RayTracing aan ja ) Ga je naar 4k, zet je wat “kleine” opties uit indien nodig en speelt dit zeer goed. Ik hoef niet in elke game 120 frames en hoger te scoren... als het maar vloeiend draaid.
Uit jou verhaal begrijp ik dat jij dat wel wilt....

Was voor de switch ook wel leuk geweest :-)

Blijft de beste mediaspeler, maar een iets vernieuwdere GPU met HDMI 2.1 en VRR had leuk geweest.

Mij ook hoor. Maar ieder z'n ding :)

Ik heb niet zoveel met geluid is zowat gelijk aan ik hou niet van auto's . Er komt meer bij kijken natuurlijk maar waar zeiken we tegenwoordig over als het om race games gaat?
juist ja het geluid is kut/klopt niet haha.
Maar toch interessant ik vind het totaal niet storend dat ik mijn turbo etc hoor, als ik eens flink gas geef en het gebrom op de snelweg met een steady snelheid stoort me ook niet .

...

Laatst gewijzigd op 18 oktober 2019 16:59

Als ik mij niet vergis ergens eerste helft 2020 als planning.

Ja ik lees het...maar mijn vraag zou zijn, waarom zou je dat willen? Als je een game met 75 tot 120 fps kan spelen op Max resolutie in 1440 en zelfs op 4k, lijkt mij dat zeker voldoende...

Jawel ik bied hem al een tijdje hulp aan. Ik wil oprecht dat hij beter word. Ik ben zelfs bereid de kosten ervoor te betalen.

Merken haat is net als haat zoals hij in zijn comments projecteert gewoon een psychische aandoening. Ik wil gewoon dat hij de hulp krijgt die hij verdiend.

voor 4000€ kan je zulks ook uit 1 massief blok alu laten frezen. Er zijn altijd wel gekken te vinden die graag uitpakken met bedragen waar een normaal mens misselijk van wordt.

Heeft ie een backhaul over ethernet? Of enkel dmv wifi? Met wat hebben jullie getest?

Dat is ook weer niet nodig :P

Je maakt er weer een onnodig lang verhaal van.

Op het low-budget prijspunt van bijv. Een Mi A2 heeft Apple niks te bieden. In het high-end segment is er geen enkele Android telefoon die zo lang ondersteund wordt met updates als de iPhone.

Dat is toch een feit of niet?

Betekend niet dat een telefoon met android per definitie slechter is..

vergelijk dan highend met highend en dan zie je dat je gewoon 2x zoveel kwijt bent en je je updates belachelijk duur betaalt.

Ik vind het wel meevallenals ik een S10+ met een iPhone 11 vergelijk. Ze zijn namelijk even duur...

Laatst gewijzigd op 18 oktober 2019 16:30

https://www.zorgkaartnederland.nl/psychiater

Hier ik heb t je al vaker gezegd. Zoek hulp, mijn bedrijf betaald de eigen bijdrage en de behandelkosten/medicijnkosten voor je.

Ik wil dat je beter word.

Ziet er goed uit eymey. Even voor de duidelijkheid.
Deze gaat bij sleutel in contact automatisch aan en wat bedoel je precies met FM-zenders?
Zendt het apparaat muziek via radiogolven naar de autoradio? Gezien je het over een Aux verbinding hebt zal dan niet zo waarschijnlijk zijn.
Wel lees ik best wel veel negatieve reviews
https://www.amazon.com/product-revi...ews#reviews-filter-bar

Mijn stelling is dat wanneer je het zwaartepunt op updates legt je altijd beter uit bent met Android.

Daar volgt niemand jou meer, inderdaad :D

Nee dat verrast inderdaad niemand die de HWI reviews leest. Blijkbaar doe jij je eigen lezing van reviews: goedkoop is het hoofdcriterium, als je daar wat hardware met leuke specs kan bijkrijgen is dat mooi meegenomen. Software is een noodzakelijk kwaad.

Mijn evaluatiecriteria zijn net omgekeerd.

Leg het verbruik naast elkaar en je hebt je antwoord... ;)

Aan de andere kant :
"Winter is coming!"

En mijn R9 290X Crossfire set deed het niet gek als (voeten)verwarming destijds! ^_^

Helaas ziet de brandweer dat wel als een probleem. En jij ook als je in je nieuwe Tesla zit en hij vliegt spontaan in brand.

Iets met, eerst zorgen dat je product daadwerkelijk klaar is alvorens het op de markt te brengen.
Het is geen software bug wat je met een update even kunt verhelpen.

Niet in het bejaardenhuis inderdaad, vandaar dat mooi geluid in een auto hoort, we zijn nog geen bejaarden nee

Ik zing het nog wel een jaartje uit met mijn GTX 1080.

Als die niet stuk gaat wel 2 of meer! :)

De games die ik het meest speel :
- GTA V Online
- MechWarrior Online

En dan ook nog eens op 5760x1200 @ 60 Hz maximaal :)

Wat heb je gespeeld dan met die 2080ti? Metro Exodus op 4k 11520x6480 met 8
9 schermen???

Doe het dan wel goed hé! ^_^

Wat een overkill om een beetje te kunnen gamen....

Mooi kaartje

Hear hear!

Hahahaha, het ziet er idd niet uit, maar goed, over smaak valt niet te twisten.

Die updates zijn belangrijker dan wat jij laat uitschijnen want ze verlengen de nuttige levensduur van een toestel tot een veelvoud van wat Android kan bieden. Dat heeft dan ook zijn invloed op de kwaliteit van de apps bijvoorbeeld, want als je voor iOS ontwikkelt weet je dat je maar met een zeer beperkt aantal OS versies rekening moet houden.

Mja ik heb niet zoveel op met het geluid. Leuk voor een keertje gek doen. Voor de andere 99% van het gebruik zoals woonwerk waardeer ik juist de rust. Heb meer met snelheid/ wendbaarheid waar elders iemand het over had. Maar dan praat je niet over de openbare weg.

Blus- en brandbaarheid zie ik niet als een groot probleem maar meer als uitdaging. Vergelijkbaar met de problemen die stoomtreinen kenden toen ze paard en wagen vervingen; nieuwe technologie. Nieuwe uitdagingen.

Enne we zitten hier op een technologie forum ....... niet in het bejaardenhuis.

Zoals ik eerder heb aangegeven: er is weinig mis met dat toestel voor zijn prijs. Ik heb er recent een gekocht voor mijn zoon (die er niet in slaagt om zijn toestellen lang ongeschonden te houden).
Maar sommigen stellen hogere eisen aan een telefoon en willen hem langer houden (alleen al om milieuredenen is drie jaar onverantwoord kort vind ik).

Mijn vrouw is uiterst blij met mijn iPhone 7 trouwens. Compact, lekker snel, goede foto’s, draait de allerlaatste software en lekker snel. En al lang afbetaald.

Net zo goed dat er geen iPhone bestaat met een eerlijk prijskaartje is er ook geen Android toestel met 4 jaar updates. Dus een Apples met peren vergelijking.
Net zo'n zinloze vergelijking is: noem mij 1 porsche die net zo goed door de blubber kan raggen als een landrover. Kansloos.

Mijn stelling is dat wanneer je het zwaartepunt op updates legt je altijd beter uit bent met Android. Maar als je je dan toch op een dergelijk pad begeeft vergelijk dan highend met highend en dan zie je dat je gewoon 2x zoveel kwijt bent en je je updates belachelijk duur betaalt. Voor mij zijn die updates te verwaarlozen en wordt er door de Apple boys veel te veel nadruk opgelegd omdat ze niets anders meer hebben om over te mekkeren.

Ik zou zeggen deel een link.

Maar ik kan je nu al verklappen dat het bij VRAM gebruik een kwestie van textures is. Zou je ooit op het punt uitkomen dat je inderdaad te weinig VRAM hebt dan volstaat het om op dat moment in die specifieke game een stapje lagere texture details te pakken.

Of hoe problemen en hun oorzaken verkopen als “voordelen”.

Problemen die alleen bij jou schijnen te leven. Ik vraag me af of je überhaupt wel eens nadenkt over hoe deze "problemen" zich dan moeten openbaren.

Verder zijn het mensen die van een vorige versie naar 9 zijn gemigreerd omdat ze het geluk

Geluk? Nou nou wat ben ik blij met mijn updates elke maand. Je overdrijft weer eens om de belachelijke prijzen van Apple recht te lullen.

Schillen lopen niet voor

Dit soort onzin krijg je als je werkelijk niet weet waar je over praat.

Ik heb het juist over gaming? HFR is high frame rate ....en om 4k/'2k' en 120 of 144 te doen ..
daar heeft de 2080 Ti al moeite mee jammer genoeg ...dus ik wacht nog even ..

Nee hoor, ik begrijp het volledig. Ik heb het nu over high-end telefoons en geen low budget modellen (want Apple levert simpelweg geen low budget modellen). Die vraag van jou naar mij kan ik ook andersom stellen toch?

Laat ik dan maar beginnen met antwoorden op jouw vraag!

Noem mij eens 1 iphone in de prijsklasse van een Xiaomi redmi a2 lite die 2 major updates krijgt en 3 jaar security updates?

Die zijn er niet. Want Apple heeft geen telefoons in dat segment.

En nu jij:
Noem mij eens 1 telefoon in de prijsklasse van een iPhone 11 die dezelfde softwareondersteuning krijgt?

Laatst gewijzigd op 18 oktober 2019 14:40

Kastje? eerder een afgekeurde fietshelm.

Uh jawel ...games hebben er nu al last van , check digital foundry.

Noem mij eens 1 iphone in de prijsklasse van een Xiaomi redmi a2 lite die 2 major updates krijgt en 3 jaar security updates?
Dat is net ongeveer dezelfde opmerking nog afgezien van het feit dat ik geen enkele telefoon langer dan 3 jaar wil en ik geen afdankertjes geef aan mijn vrouw :D

Nope jij niet maar dat verrast niemand hier denk ik. Ik wel. En nu?

0
*