Laatste reacties

Proest, bonding VDSL superieur ????

Lees nou eens wat ik zeg :

onafhankelijk van de techniek waarover je verbinding loopt

;)

Maar als jij graag geniet van een overvolle Aorta Backbone en onderhoud die ervoor zorgt dat je geen Internet hebt op het moment dat je nog graag gebruik ervan wil maken dan kan dat natuurlijk ook prima!

En hoe is dit bewijs voor ook maar iets? Kan ook dat de LG daadwerkelijk het best is. Zeer zwak punt.

Vind het wel erg vreemd dat hij een tv krijgt van LG. Dat levert toch een bias op. Maar hij verzwijgt het niet, dat is ten minste iets.

Proest, bonding VDSL superieur ????
Routeringen van KPN, die partij dat zijn best doet om alles van AMS-IX af te schakelen, gebruik van eigen routers zoveel mogelijk probeert te frustreren, en een bijna altijd netto lagere snelheid dan geadverteerd, dat noem jij superieur ?
Nou nee dank je, je bent beter af met glasvezel ( Tweak ), hierna Docsis (whoever wie dit in je regio het aanbied), en als er echt niets anders te krijgen is, dan maar een xDSL lijntje als zelfs 4G het laat afweten.

gehakt je weet nog niet eens wat er in de ps5 zit
en wat betreft de resolutie 1440p high settings 60 fps makkie

Had hij maar niet enkele weken voordien moeten pochen met ultra groot scherm dat hij heeft gekregen van LG. Sorry, dan kom hij nogal biased over en dat heeft hij geen enkele voet om op te staan als hij nog eens met zijn vuistjes op de tafel als een verkeerd aangedane kleuter om zijn onschuld te bewijzen. Net als het voorbeeld dat ik gaf omtrent Jay: Een nogal subjectieve review geven over een koeler met nogal negatieve aspecten en dan nadien advertenties in zijn clips voegen over deze koeler of er niets aan de hand is. Dat kijkers van hun kanalen hun oprechtheid in vraag beginnen te stellen, dat hebben ze dan maar zelf in de hand.

Er is niets iets als 'nieuwste' van Ziggo. Je hoort gewoon goed kabelkeur materialen te gebruiken, en dan haal je gewoon de geadverteerde snelheid met nog eens 10% extra.
KPN is hopeloos verouderd, zo lang mogelijk dat 70 jaar oud kopernetwerk proberen uit te melken.

Dat zie ik toch echt nergens in die richtlijn staan. Op welke passage doel je precies?

Tja het laat wel de kracht van de cpu zien.
Iets wat je met je eigen ogen kan bekijken

Tja en als een dure Intel cpu het niet kan kuch kuch tja dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt
Als je de meeste krachtige betaalbare cpu wilt hebben.

Ook moet deze versie geen probleem zijn voor hoge geheugenmodules, het ontwerp is namelijk asymmetrisch waardoor de koelvinnen niet boven de dimm-sloten hangen.

Niet geschikt voor non-TR4 HEDT platformen dus ?!

Jammer... Net als het ontbreken van een koperen baseplate i.p.v. direct contact met de heatpipes!

Definier: goed gamen?
High settings: welke games, welke resolutie.

Dat is de bare minimum, we hebben het hier over nexgen console voor minder.
Maakt gehakt van je 600 euro pctje.

Ja de vorige modellen konden best heet worden in het tablet onderdeel (dus de cpu). Ik vind zelf de Go ook misschien nog wel het meest interessant (maar dan het goedkoopste model als tablet / extra huistuinkeuken laptopje).
Chinese tablets zijn ook leuke bang for buck maar niet zo veel goedkoper dan bijv een Go in een aanbieding en bij de Go krijg je garantie etc en net wat betere extra's / onderdelen. Accessoires zijn ook beter bij de Surface / Go (betere keyboard cover en pen support) en vaak makkelijk 2de hands ergens te kopen of in een aanbieding. Ook geen kans op meegeleverde adware (Chuwi weet ik niet maar Cube of Cubical ofzo stond toen ook in de lijst van Android tablets met adware en dacht ik ook trojan horses).

Vraag me dan af of die nieuwe fan er niet voor zorgt dat er 10tdp meer kan koelen.

Wel mooi dat het een stuk lichter is geworden .

Dit ding heeft zelfs "Repeater" in de naam dus ik geloof er geen bal van/vertrouw ze voor geen meter als je het niet erg vindt ;)

Helaas voor jouw was alles het nieuwste van Ziggo en alles was Ziggo gecertificeerd.

is veruit superieur in snelheid en stabiliteit.

Dat is KPN zeker, daarom zit ik er nu ook.

nou zo een grote leap is zen 2 op 1 niet en de 2600x op 4,5 ghz zou voldoen en trouwens de leaks waar je het over hebt zeggen helemaal niks er is nog niks bekent

je kan op een 600 euro pc heel goed gamen op high settings

Wat storingen betreft: deze komen overal voor. Wederom ga je alleen van jezelf uit. Veel storingen, verreweg de meeste, komen door graaf werkzaamheden.

Storingen komen inderdaad overal voor, maar niet dagelijks.

Wat betreft klantenservice: mwa, ik denk niet dat ze veel voor elkaar onderdoen. KPN is het ook maar net de juiste treffen, daar zitten ook huisvrouwtjes die lijstjes oplezen.

Ik denk dat je je eigen daarin vergist. Bij Ziggo zitten meer mensen die er totaal geen verstand van hebben en die proberen je dat snel weer te lozen. Bij KPN is dit toch echt anders en dat hoor ik van meerdere om mij heen.

Heb uren zitten staren naar dat be-quiet logo. Voor mij geen be-quiet spul meer.

Ja maar waarom zou dat niet kunnen kloppen? Ik heb ook een 50" LG TV voor heel weinig geld maar vergeleken met een veel duurder model doet hij eigenlijk niet onder.

Als de televisie door een Nederlandse consument wordt gekocht, is de fabrikant op grond van Europees recht verplicht deze garantie over te nemen. Ik wijs op de Europese richtlijn 99/44/EG.

Dus je gokt dat een 2600x Zen 1 op 4,2 Ghz sneller draait dan een Zen 2 Octacore op 3,2 Ghz in gaming? Dat zou goed kunnen alleen vraag me af of die 3,2 Ghz niet gewoon de base clock is en hij boost naar een flink hogere clocksnelheid. Maar ik snap je punt.

Er is daarnaast redelijk wat info naar buiten gekomen dat de PS5 GPU beschikt over 9,2 Teraflops. Dan zit ie dus rond het niveau van een 5700/5700xt.

Niets. Ik wilde hiermee aangeven dat in de wereld waar ik mee gewend ben de aantallen anders liggen, en dat ik dit dus verkeerd kan inschatten. Met de aantallen die ik ken moet je denken aan marges van over de 300 tot 400%. Dus ik schatte nu in met 200%, wat dus nog steeds een compleet verkeerd beeld is van de werkelijkheid wat betreft de Playstations. Ik vind het nog steeds opmerkelijk. Maar inderdaad ze zullen dit vast compenseren door op de games mee te eten met de winsten.

Je 'kan' dat niet??? Ik ben de meest onhandige Belg die er bestaat... Wel mijn tv ophangen doe ik zelf (de beugel is wel door een vriend 'professioneel' aan de muur bevestigd omdat die zelf zei : 'Peter dat ga jij niet doen...') Betreffende de tv aan de beugel bevestigen dat is gewoon 'tv op een zachte doek met het scherm naar beneden op tafel (of grond maar trap er niet op!!!) leggen' 'vijsjes losmaken van de vorige' 'stukken aan de tv vastmaken (van de beugel)' 'tv in de beugel hangen' 'vijsjes vastmaken'...

Betreffende Media Markt … Wel die hebben mij met mijn allereerste LG 4k mooi in het zak gezet... Naderhand bleek het een oostblok model te zijn... de taal stond standaard zelfs in het russisch of iets dergelijks... Dat is de laatste keer dat ik bij hen iets gekocht heb (jaar of 7 a 8 geleden) ... Voor mij mogen die bedriegers failliet gaan (en ze zitten er niet ver meer van af)

Waren het niet de vorige versies die zo warm werden? Wellicht willen ze geen compleet nieuw intern design voor hitteverspreiding en is louter een minder warme chip al een hele verbetering.

Ik vind juist de Go het meest interessant maar dan zit je qua prijs ook weer rond de betere China-tablets (Cube, Chuwi, etc). Blijft lastig. Eerst mijn PC bouwen komende tijd en dan kijken we weer hoe de tabletmarket erbij staat :)

Ik woon zelf vlak bij de grens en als ik bij Real of kaufland ga kijken dan zie je echt wel een prijs verschil ja maar je moet wel de tv zelf mee nemen en als je een 50 inch in een personen auto wil vervoeren dan moet je toch echt hopen dat deze on beschadigd thuis komt.
Een platte tv moet je namelijk rechtop vervoeren anders heb je een kans dat je bij thuis komst een puzzel tv hebt.

Overigens kan je wel bij Amazon een tv bestellen en thuis laten bezorgen mist je geen externe verkoper hebt die dat niet aanbied.

Nog steeds geen hdmi2.1

Waar blijven ze toch?

Ja ik geef daarom ook aan als ze dat verkeerd of niet aangeven. Vind dat nogal een nuance.

Laatst gewijzigd op 18 februari 2020 16:14

Waar je wel bijna €90 voor moet betalen.

Zo als ze al vermelden mag dat gewoon behalve als ze er uitdrukkelijk bij vermelden dat het om een Nederlands model gaat.
Helaas zetten ze er wel vaak bij dat het om een Europees model gaat.

Geld dat alleen voor tv's denk je? nou vergeet dat maar ook andere apparatuur zoals witgoed gebeurt het mee en nee echt niet bij zo goedkope webshop maar ook (en dan spreek ik uit ervaring) doet BCC en andere grote zaken dat.
Gelukkig is dat minder ernstig dan bij een tv of een computer/laptop tot je een onderdeel nodig hebt en nergens in Nederland te verkrijgen is omdat het model nummer niet bekend is en dan is het zoeken naar b.v. een afvoer pomp van een wasmachine best lastig.

Weet je wat wel irritant is bij de kasten van tegenwoordig, dat je zo vaak beide zijpanelen moet verwijderen als je eens iets wilt vervangen/upgraden waarbij je vervolgens de hele kast moet gaan verplaatsen omdat je er anders nog niet goed bij kan (wanneer die dicht bij een muur staat of wellicht onder je bureau). Heb nog een oude Lexa kast staan, daarbij kun je nagenoeg alles regelen door enkel het linker paneel te verwijderen welke ook nog eens een handig klik hendeltje heeft wat het gebruik van schroeven overbodig maakt.

laptops ed zijn nog wat meer regiogebonden (toetsenbord ) maar voor heel veel andere producten hoef je echt geen verschillende hardware te maken, puur commercieel

Waterstof....dat was toch niet zo'n goede combinatie met zeppelins? Vooral de Hindenburg had er last van.

Dus die komt nu pas op de markt? Beetje raar want ik heb de mijne al sinds najaar vorige jaar ergens..

ehm.. Dat doet AVM dus ook, alleen zijn het de gebruikers die er maar 2 van zetten en dan kan je dus niet praten van een redundant verhaal..
Mesh in de huis tuin en keuken wereld wordt zo namelijk niet "verkocht", maar het is dus zeker mogelijk met deze producten van AVM ;) (ik ben zeker niet gelinkt aan dit merk overigens, ik gebruik het wel al een hele tijd)

ja ben overgezet naar een andere lijn want de meest directe werkte niet. wel hebben ze van de week de boel opgegraven bij de wijkkast en de eerste 10 meter er voor, dus met een beetje geluk zijn ze het een en ander aan het oplossen / upgraden.

Fourstack info:

Wat
Koper
Beschikbaar
Distributiepunt(en)
MDF
Max. Pakket
Premium

Technologie
Internet Snelheid
Koper/DSL
23 Mbit/s
Bonded Koper/DSL
46 Mbit/s

Hmmm, Linus krijgt van LG een mega groot LCD televisie voor zijn mancave ... review enkele weken later over sub 300 Dollar televies komt LG als winnaar uit de bus. Kuch Kuch Kuch.

Het probleem met zaken als media markt is dat er wel tig panden zijn met die naam maar in principe zijn het allemaal andere bedrijven ([url="https://nl.wikipedia.org/wiki/Franchise_(ondernemen)"]franchise[/url]). We hebben al bij oa bakker bart gezien hoe je flink genaaid kan worden via zo'n systeem. Franchise nemers hebben doorgaans niet zo gek veel financiële ruimte om goede service te bieden.

Voordat ik een tv koop check ik eerst of ik hem mag ruilen als ik een stukke pixel ontdek in de eerste dagen. Zelfs als het er 1 is. Als dat niet kan dan zoek ik verder.

Zolang ze niet garant staan voor hun indirecte verkoop blijf ik ook weg van de artikelen die ze zelf aanbieden.
Ik houd niet van dit soort constructies.

Linus is anders heel duidelijk over welke video's gesponsord zijn, welke niet.

Hun video over deze koeler was ook niet bepaald positief. Conclusie: hij koelt prima maar het ding is luid, dus koop liever iets anders. Zijn kanaal is het laatste kanaal dat je moet beschuldigen van vervalsing op het gebied van betaalde content, ze gaan daar erg netjes mee om. Een stuk netter dan bijvoorbeeld Hardware.info zelf in ieder geval.

Games draaien al sinds het prille begin rond de 60fps in veel gevallen. Bijna alle NES games wel bijvoorbeeld.

Zo ver als ik weet zat in die k serie van hun altijd een mediatek in.
Moet zeggen mijn ouwe.lg k350 met draadloos laden .
Werkte zelfs nu nog steeds soepel .
Natuurlijk zijn de beveiligings update nu niet meer aanwezig .
Maar ik had wel 3 jaar updates gehad.
Alleen de android os blijft achter .
Wat nu met project triple niet meer uit zal mogen maken.
En tja ik moet zeggen dat de mediatek nu wel vaker een nieuwe android os krijgt
Dus voor dagelijks gebruik is het nu eindelijk na jaren eens een optie om er een te nemen.

Mee eens! De bezels had wat dat betreft veel dunner mogen zijn

Dat het wordt geïnstalleerd aan de muur met de beugel dat werd ook al niet gedaan door Saturn Duitsland. Ik kan dat allemaal niet en Media Markt deed dit professioneel met waterpas

Ik heb daar niet naar gekeken, maar het is goed mogelijk dat je gelijk hebt. De grote fabrikanten maken zelf het aanbod steeds ondoorzichtiger, door heel veel varianten met vaak hele kleine verschillen te bieden. Daardoor is het als consument erg lastig geworden om prijzen en specs te vergelijken. Dat geldt heel sterk voor bv. laptops, maar zeker ook voor tv's. Ik vermoed dat prijsopdrijving aan belangrijke motivatie is voor deze trucs.
Het zou mooi zijn als HWI en anderen, zoals de Consumentenbond, daar eens aandacht aan zouden besteden.

Zeker een prettig kastje, en een enorme verbetering t.o.v. alle eerdere kastjes (met als absoluut dieptepunt de Horizon box).

Maarrr... in de Next zijn de lage en middelste power settings niet te gebruiken, omdat het kastje dan z'n instellingen steeds verliest. Op de hoge power setting start ie inderdaad snel op, maar draait er dus wel 24/7 een fan. Dat is a) niet goed voor de fan en b) niet goed voor mijn oren.

Booster gebruiken.
Dat is een hogere antenne ontvangen en zender maar dan passief .

Gebruik er ook een tijdens mijn werk als ik weer ergens ben waar totaal nergens is lol
Werk vaak in gebieden waar ze nieuwe 150 en 400kv stroomkabels trekken.

https://www.nauticgear.nl/navigatie...x-webboat-antenne.html
Active

https://www.mediawinkel.eu/4g-antennes-voor-op-de-boot/
Passief.

Kan je dus ook voor je eigen huis gebruiken .
Zoals bij een boerderij.

Wat bedoel je met installeren?
Uit de doos halen en neerzetten?

0
*