Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

1 t/m 10 van 5.375 resultaten

PC versus de console: ben je als gamer beter af met een Xbox One X?

18 augustus 2018 - 05:59

Hoewel er niks tegen de veelzijdigheid en multifunctionaliteit van de pc op kan, is de console nog altijd een aantrekkelijke optie voor wie alleen maar wil gamen. Hoe verhouden de pc en console zich op dit moment tot elkaar?

Zestien oplaadbare AA batterijen getest

17 augustus 2018 - 05:59

Bij eerdere tests van normale AA en AAA batterijen zagen we grote verschillen in capaciteit, verschillen die vaak niet in lijn waren met de prijs. Hoe zit dat met oplaadbare batterijen? Wij testen 16 verschillende AA Ni-MH accu’s.

Gigabyte X399 Aorus Xtreme moederbord review: extreem genoeg?

16 augustus 2018 - 15:00

Eergisteren bespraken we al de MEG X399 Creation van MSI, en vandaag is Gigabyte's nieuwe Threadripper-moederbord aan de beurt; de Gigabyte X399 Aorus Xtreme. Is dit de beste basis voor een extreme cpu?

TomTom Go Basic review: TomTom voor een prikkie

16 augustus 2018 - 05:59

De volledige TomTom ervaring inclusief premium verkeersinformatie, maar dan voor een laag aanschafbedrag. Hoe verhoudt de nieuwe TomTom Go Basic zich ten opzichte van duurdere TomToms en apps als Google Maps?

Verruim je blik: 21 ultrawide QHD-schermen getest

15 augustus 2018 - 05:59

Wie een extra breed beeldscherm met uwqhd-resolutie zoekt, heeft meer keuze dan ooit. In deze roundup gaan we op zoek naar de beste ultrabeeldbeeldschermen voor ieder gebruiksdoel.

MSI MEG X399 Creation moederbord review: de zilveren W in WX

14 augustus 2018 - 18:00

Met de 2e generatie Threadrippers hebben enkele fabrikanten ook een nieuw X399-moederbord op de markt gebracht. De MSI MEG X399 Creation is daar één van, met indrukwekkende specificaties. Is dit in de praktijk het ultieme Threadri...

Gigabyte Aorus RGB geheugen review: fake it till you make it

14 augustus 2018 - 12:28

In rap tempo boort Gigabyte nieuwe markten aan: vandaag bekijken we de eerste Aorus RGB-geheugenmodules. Naast de meegeleverde dummy-modules - puur voor de rgb - doet de kit zich echter ook op een ander punt mooier voor dan hij is...

AMD Ryzen Threadripper 2990WX & 2950X review: een core te ver?

13 augustus 2018 - 15:00

AMD's tweede generatie Threadripper staat voor de deur, inclusief de optimalisaties die we kennen van Ryzen 2. De 2990WX heeft zelfs 32 cores en 64 threads! Hoe komen de nieuwe processors voor de dag? Je leest het hier!

De eerste SSD van Gigabyte: UD Pro 256GB review

13 augustus 2018 - 05:59

Gigabyte is zijn productgamma de afgelopen maanden flink aan het uitbreiden. Recentelijk arriveerde ook de eerste ssd van de fabrikant in het Hardware.Info-testlab. Kan deze nieuwkomer op tegen het geweld van de gevestigde orde?

Dit zijn de beste Coffee Lake-moederborden

12 augustus 2018 - 14:00

Intel's socket 1151 bestaat inmiddels al een hele tijd, maar met de 300-serie chipsets werden 6-core processors eindelijk betaalbaar. Welk moederbord kun je het beste kopen voor je Intel Coffee Lake CPU?

1 t/m 10 van 5.375 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*