Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

1 t/m 10 van 5.506 resultaten

Fotoverslag: AOC monitor experience event 30 november

10 december 2018 - 19:30

Op de laatste dag van november togen zo'n 40 lezers van Hardware.Info naar Amsterdam-Noord om in de wereld van monitoren te duiken bij een uniek evenement in samenwerking met AOC. Een fotoverslag.

Dit zijn de beste SSD's van dit moment - december 2018

10 december 2018 - 05:59

Hardware.Info heeft vrijwel alle SSD's op de markt getest en vertelt je op basis van de resultaten welke SSD jij moet hebben voor jouw budget en gebruiksdoel.

Zo wordt een smartphone gemaakt: op bezoek bij Oppo

9 december 2018 - 05:59

Smartphonefabrikant Oppo opende recent de deuren en gaf een tour van zijn toestellenfabriek in Dongguan. Daarbij mochten we ook uitgebreid foto's maken, zodat we je een bijzonder kijkje achter de schermen kunnen geven.

Battlefield V benchmarks: de vuurdoop voor RTX raytracing

8 december 2018 - 05:59

De meestbesproken shooter van dit najaar is uiteraard Battlefield V, de eerste game op de pc met raytracing. Hoe presteert dat? Wij werpen licht op de zaak met een hele reeks benchmarks.

LG OLED C8 review: de beste (oled) tv van dit moment?

7 december 2018 - 05:59

LG's C-serie OLED-televisies zijn razend populair. Hoogste tijd dus om de LG OLED55C8 te vergelijken met de concurrentie én met de OLED55C7 van vorig jaar, die nu tegen zeer gunstige prijzen te koop is.

Qualcomm Snapdragon 855 preview: dit is het hart van de high-end smartphones van 2019

6 december 2018 - 03:42

Qualcomm heeft vandaag tijdens de tweede dag van haar Snapdragon Technology Summit 2018 meer details bekend gemaakt over de gisteren aangekondigde Snapdragon 855 SoC. In dit artikel alle details!

Samsung Galaxy A7 review: een blits scherm is niet genoeg

5 december 2018 - 05:59

Samsungs Galaxy A7 heeft een 6-inch oled-scherm en een bescheiden prijs, dus we waren benieuwd hoe deze nieuwe middenklasser het er in onze test vanaf zou brengen.

AMD Radeon RX 590 videokaarten review: wie heeft Polaris het beste afgesteld?

4 december 2018 - 05:59

Onlangs bracht AMD een nieuwe videokaart op basis van een bestaande chip uit: de Radeon RX 590. De partnerfabrikanten hebben op basis van deze vernieuwde Polaris-gpu custom modellen uitgebracht. Tijd om uit te zoeken welke de best...

Asus RoG Thor 1200W voeding review: dondert Asus de voedingenmarkt binnen?

3 december 2018 - 05:59

Vandaag testen we de eerste Asus-voeding sinds lange tijd en bovendien het eerste model in de Republic of Gamers-lijn: de RoG Thor. Wij gingen aan de slag met de 1200W-dondergod!

Crucial BX500 & P1 review: strijd om de allergoedkoopste SSD

2 december 2018 - 05:59

Crucial is traditioneel sterk in het segment van betaalbare ssd's. Sinds kort heeft het dochtermerk van Micron twee nieuwe modellen in dat segment: de BX500 met een sata-interface en de P1, de eerste nvme-ssd van de fabrikant.

1 t/m 10 van 5.506 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*