Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

1 t/m 10 van 5.233 resultaten

Dit zijn de beste smartphones voor rond de 200 euro

25 april 2018 - 05:59

Voor een beperkt bedrag koop je tegenwoordig een prima smartphone. In deze koopgids gaan we op zoek naar het beste budgetmodel: welke telefoon kun je het beste kopen voor rond de 200 euro?

Samsung 970 Evo & 970 Pro SSD review

24 april 2018 - 16:00

Vandaag introduceert Samsung zijn nieuwe 970 Evo en 970 Pro ssd's, de langverwachte opvolger van de inmiddels ruim anderhalf jaar oude 960 Evo en Pro. Wij hebben deze nieuwe ssd's uitgebreid getest.

Teufel Boomster en Boomster XL: werk- en luxepaard

24 april 2018 - 05:59

Het is alweer even geleden dat we op bezoek waren in Berlijn en kennis maakten met nieuwe twee speakers van Teufel: de Boomster en de Boomster XL. In deze review lees je of dit de speakers zijn om deze zomer op vakantie mee te nem...

Een 5TB-harddisk in je pc voor € 100? Dat doe je zo!

23 april 2018 - 05:59

Goedkoop veel gigabytes, dat spreekt eigenlijk iedereen aan. Daarom proberen we vandaag één van de goedkoopste manieren om je pc een flinke opslag-upgrade te geven. Voor deze 5TB-harddisk betaalden we maar € 100!

Alles over WiFi: klaar voor 802.11ax

22 april 2018 - 05:59

We staan aan de vooravond van een nieuwe wifi-standaard: 802.11ax belooft meer snelheid voor onze toenemende honger naar draadloze verbindingen. Wij vertellen je alles over de evolutie van wifi en wat je straks mag verwachten.

7 Multi-room wifi-systemen getest: Met de Mesh op tafel

21 april 2018 - 05:59

Wie begin 2017 bij een willekeurige netwerkfabrikant informeerde naar de trend in routerland, kreeg steevast hetzelfde antwoord: mesh. Ruim een jaar verder is het tijd om een balans op te maken met zeven multi room wifi-systemen.

Huawei P20 Pro review: volgende stap voor Huawei

20 april 2018 - 05:59

Eind maart kondigde Huawei in het mondaine Parijs de volgende generatie van de P-serie aan. Net als indertijd bij de P10(Plus/Lite) bestaat deze uit drie toestellen, waarvan de P20 Pro als nieuwe vlaggenschip de meeste aandacht op...

AMD Ryzen 2 & X470 review: Ryzen 5 2600X, Ryzen 7 2700 & 2700X + 6 X470 moederborden

19 april 2018 - 15:00

AMD's 2e generatie Ryzen-processors, Pinnacle Ridge, moet een grote verbetering zijn. Hoe snel zijn deze cpu's nu echt? Heeft AMD de juist veranderingen doorgevoerd? Wij testten 3 processors en 6 X470-moederborden.

Final Fantasy XV benchmarks: de troon heroverd met 30 videokaarten

19 april 2018 - 05:59

Final Fantasy XV was er al een tijdje voor de consoles, maar is sinds een maand ook verkrijgbaar voor de pc. Dat ging niet gepaard zonder de nodige GameWorks-controverse. Wij zochten uit hoe het nou echt zit.

Dit zijn de beste QHD-monitoren

18 april 2018 - 05:59

Wil je een nieuwe (W)QHD-monitor aanschaffen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan onze nieuwe koopgids, die je op meerdere manieren wegwijs maakt op basis van onze testgegevens.

1 t/m 10 van 5.233 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*