Reviews


  • Populair
  • PC-componenten
  • Randapparatuur
  • Laptops & PC's
  • Mobiel
  • Beeld & Geluid
  • Gaming
  • Software

Alle reviews

Soorten reviews

Toon reviews uit periode

Van
t/m

Zoek in reviews

1 t/m 10 van 4.661 resultaten

Deze CPU-koelers zijn geschikt voor socket AM4

1 maart 2017 - 13:00
Door de gewijzigde montage op het moederbord, zijn lang niet alle koelers geschikt voor socket AM4. Wij zetten op een rijtje welke koelers wél werken en hoe je je eigen koeler kunt upgraden.

LG G6 preview: groot maar toch compact

1 maart 2017 - 12:00
LG introduceert op het Mobile World Congress haar nieuwe vlaggenschip voor 2017, de G6. Een fraai toestel met een 5,7 inch scherm in een verrassend compact, lichte behuizing. Bijzonder is de opvallende schermverhouding van 18:9 of...

MSI GE62 review: MSI's GTX 1050 Ti notebook

1 maart 2017 - 05:59
De GE62 van MSI volgt het recept van de GE62VR, maar wisselt de GTX1060 in voor een GTX1050Ti. Wij evalueerden het resulterende apparaat in de GE62-7RE-094NL uitvoering.

Phanteks Enthoo Evolv ITX review

28 februari 2017 - 05:59
De Enthoo Evolv ITX is een stuk kleiner dan de andere uitvoeringen, maar ook aanmerkelijk goedkoper. Zijn we over dit kastje net zo enthousiast?

Goedkope opslag: 18 3-4 TB harde schijven vergeleken

27 februari 2017 - 05:59
Voor grootschalige dataopslag ben je vanwege de prijs nog altijd aangewezen op een harde schijf. In deze review bekijken we daarom 19 van de goedkopere 3-4 TB harde schijven die je kan krijgen.

Huawei P10 en P10 Plus preview

26 februari 2017 - 14:59
Huawei kondigt vandaag de P10 en P10 Plus aan, twee high-end Android toestellen die de concurrentie aanmoeten gaan met de topmodellen van Samsung, LG en HTC. Wij wierpen alvast een blik op beide toestellen.

Upgrade je tv-speakers: 15 soundbars getest

26 februari 2017 - 05:59
De aanschaf en plaatsing van een soundbar is een van de eenvoudigste manieren om het geluid van je tv te verbeteren. Om eens te kijken of het wat is en wat er op dit moment zoal te koop is, zijn we met 15 van deze apparaten aan de...

Acer Aspire VX: werken én spelen

25 februari 2017 - 05:59
Wil je wel de prestaties, maar niet de schreeuwerige looks van een gaming laptop? Dan heeft Acer de Aspire VX voor je de aanbieding. In dit artikel kijken we naar een model met de gloednieuwe GeForce GTX 1050 Ti aan boord.

Watch Dogs 2 review: benchmarks met 14 GPU's

23 februari 2017 - 05:59
Watch Dogs 2 is een open wereld actiespel waarin hacking en surveillantie centraal staan. Ook is het een grafisch relatief indrukwekkend spel. We hebben de game getest met veertien verschillende GPU's in Full HD, WQHD en Ultra HD.

Panasonic 2017 TV preview

22 februari 2017 - 05:59
Panasonic komt dit jaar met zowel LCD als OLED-televisies, waarbij het merendeel van de modellen ondersteuning biedt voor HDR en wide color. Wij bekeken de line-up en in dit artikel bespreken we onze eerste indrukken.

1 t/m 10 van 4.661 resultaten
Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*