AOpen Mini PC MP965-DR test

Mini met potentie

Door


Inleiding

Op zoek naar een superkleine computer die je helemaal naar je eigen wens kunt aanpassen? De Mini PC van AOpen is dan een prima keuze, ook in zijn nieuwste uitvoering: de MP965-DR.

AOpen miniPC Duo MP965-DR 

Een kleine computer blijft tot de verbeelding spreken en dat geldt zeker voor de Mini PC van AOpen. De afmetingen zijn net iets groter dan een cd-hoesje en met een hoogte van een centimeter of vijf is het net een schattig klein koektrommeltje. Dat beeld wordt nog eens versterkt doordat de kap van plastic is gemaakt.

Ondanks de compacte afmetingen biedt de Mini PC een volwassen hoeveelheid aansluitingen. Zo tellen we maar liefst vier USB-aansluitingen (waarvan één aan de voorkant), een gigabit netwerkaansluiting, Firewire, S-Video en een DVI-aansluiting die via een meegeleverde kabel op een VGA én een DVI-monitor aangesloten kan worden. De drie audio-aansluitingen zorgen voor zowel een analoge als een digitale verbinding naar je geluidsapparatuur.

AOpen miniPC Duo MP965-DR 


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

AOpen miniPC Duo MP965-DR

Mini PC, Socket P

Specificaties Testresultaten Reviews

Lees ook deze barebone artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*