Hardware.Info Awards 2009 - De Uitslag

Wat zijn de beste hardwareproducten en -leveranciers van 2009?

Door


Awards (8)

Beste nieuwe technologie 2009: USB 3.0

Wat ons betreft altijd de leukste awards ieder jaar; wat vinden jullie de beste nieuwe technologie. Helaas werden er mede door de kredietcrisis slechts een beperkt aantal nieuwe technologieën geïntroduceerd dit jaar. Toch waren er mooie nominaties, zoals 32nm transistors, ATI Eyefinity en TRIM voor SSD's. In de tweede ronde hielden twee nieuwe technologieën echter een nek aan nek race voor de winst: DirectX 11 en USB 3.0. Uiteindelijk kreeg de laatste de meeste stemmen. We mogen wel concluderen dat de Hardware.Info lezers volgens jaar veel van deze nieuwe interface verwachten.

Runner-up: DirectX 11

Beste online hardware shop 2009: Salland Automatisering

Het is de Hardware.Info Award waar ieder jaar het meeste om te doen is, die voor de beste online shop. Een flink aantal shops werd in ronde 1 substantieel vaak genoemd, zodat niet minder dan 11 shops ronde 2 bereikten. Daar bleek de strijd uiteindelijk toch voornamelijk tussen twee partijen te gaan, die ook nog eens slechts een paar kilometer van elkaar verwijderd zitten. Het verschil in stemmen was bijzonder klein. Dat de award voor de beste online shop naar Raalte zou gaan, was halverwege ronde 2 wel duidelijk. Volgens de Hardware.Info lezers is het nét niet Azerty die de winst pakt, maar net als vorig jaar mag Salland Automatisering zich opnieuw een jaar lang de beste online hardware shop noemen.

Runner-up: Azerty

Beste normale hardware shop 2009: Alternate

De mannen uit Ridderkerk hebben het weer voor elkaar: ze wonnen 'm in 2005, 2006, 2007, 2008 en nu opnieuw. De beste 'normale' hardwareshop is volgens jullie nog altijd Alternate. De uitgebreide showroom, veel eigen voorraad en scherpe prijzen zullen hebben bijgedragen aan de winst. Opvallend is de nummer twee: hoewel wij het niet direct zouden bestempelen als 'hardware shop' vinden de Hardware.Info lezers de Media Markt de één na beste plek om nieuwe hardware te kopen.

Runner-up: Media Markt

Alle winnaars, nogmaals van harte gefeliciteerd!


Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*