17 gaming muizen vergelijkingstest

Muizen die brullen!

Door


Razer Mamba

Draadloos is een oplossing waar veel gamers liever niet aan beginnen. Als je midden in een spel zit en de accu is op, dan kan je niet verder en opladen zit je ook niet op te wachten.  De Mamba is zowel draadloos als bedraad bruikbaar, waardoor dit probleem zich niet meer kan voordoen. Het laadstation en daarmee de ontvanger is standaard voorzien van een USB- aansluiting. Laden kan op dit station, maar mocht de batterij opraken, dan kan je de kabel overzetten naar de muis. Hierdoor is deze direct weer bruikbaar en wordt bovendien tegelijk opgeladen.

Razer Mamba

De Mamba is voorzien van Razer Synapse, waardoor alle instellingen in de muis opgeslagen worden, zelfs wanneer deze draadloos wordt gebruikt. Hierdoor kunnen de instellingen op iedere computer gebruikt worden zonder de driver te installeren. De waardes voor de gevoeligheid van de muis zijn te wijzigen met twee kleine knopjes op de linkerkant van de muis vooraan. Bijzonder hieraan is dat er maar liefst vijf waardes mogelijk zijn in plaats van de gebruikelijke drie. Mocht je er minder willen gebruiken, dan is dit terug te brengen tot twee. De gewoonlijke Razer profielen en macro’s zijn ook aanwezig in de driver. Als je op zoek bent naar een goede draadloze oplossing zonder problemen met een lege accu dan ben je bij deze muis aan het goede adres.

Razer Mamba

Razer Mamba


Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*