17 gaming muizen vergelijkingstest

Muizen die brullen!

Door


Razer Orochi

Het is voor het eerst dat we een notebook muis met zoveel gaming opties tegenkomen als deze draadloze Orochi van Razer. In een Japanse legende staat de naam Orochi voor een draak, maar dit is zeker geen draak van een muis! Het uiterlijk is gewaagd, met een spits ontwerp. De Mamba heeft er duidelijk een klein broertje bij. Qua opties komen deze muizen erg bij elkaar in de buurt, maar er zijn wel wat kleine verschillen. Wederom is er de mogelijkheid met een draad door te gamen wanneer de batterij leeg is. Een verschil met de Mamba is de afwezigheid van een docking station. Een led in het midden van de muis geeft gelukkig de batterijstatus aan.

Razer Orochi Gaming Mouse

Wanneer de driver wordt geladen, is het direct duidelijk hoe serieus Razer deze muis neemt. De software is voorzien van alle gewenste opties waarbij zelfs weer 5 DPI-standen mogelijk zijn. Alle instellingen die worden gemaakt, worden direct in de muis geladen. Hierbij kan gewoon gebruik gemaakt worden van de Bluetooth verbinding. Met de kabel aangesloten gaat de overdracht echter wel iets sneller. In gebruik is de muis aan de kleine kant en de ligging zal niet voor iedereen comfortabel zijn. Hierdoor is het voor mobiel gebruik een mooie optie, maar voor langdurig thuis is zijn grote broer een betere keus.

Razer Orochi Gaming Mouse


Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*