17 gaming muizen vergelijkingstest

Muizen die brullen!

Door


Roccat Kova

Als eenvoud is geboden, zit je bij de Kova aan het juiste adres. Er is geen driver meegeleverd en deze is ook niet verkrijgbaar. Alle instellingen zitten voorgebakken in de muis en zijn niet te wijzigen. Waardes en instellingen wisselen kan je door middel van de vier knoppen aan de zijkanten van de muis. Door combinaties te maken tussen twee knoppen kan je wisselen tussen 400, 800, 1600 en 3200 DPI of kan je de instellingen van het licht veranderen. Dat laatste is voornamelijk een gimmick. Wanneer je wisselt van DPI-waarde knipperen de leds in een bepaalde kleur om de gevoeligheid aan te geven.

Roccat Kova

Het is mogelijk voor linkshandige gebruikers om de functies van de knoppen te wijzigen. Normaal doet het besturingssysteem dit alleen voor de linker en rechter muisknop maar bij de Kova is het mogelijk om de functies op de browser knoppen ook om te wisselen. Dit omdat één kant geen functie heeft in Windows en alleen benut word voor het wijzigen van instellingen. Het gebruik is in het begin misschien wat omslachtig maar wel overzichtelijk, alles kam via de muis. Als je echter meer functionaliteit zoekt zoals macro’s en profielen dan is deze muis een minder goede keus.

Roccat Kova


Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*