17 gaming muizen vergelijkingstest

Muizen die brullen!

Door


Speedlink Kudos

In de vertaling van de naam schuilen de woorden bekendheid en waardering en dat maakt al duidelijk dat dit het paradepaardje is van Speedlink. De Kudos is dan ook voorzien van de meest voorkomende opties voor een gaming muis zoals gewichtjes, profielen, een DPI-schakelaar en indicatoren van de gekozen instellingen. De vormgeving is niet de meest in het oog springende uit de test, maar heeft wel alle functies op een handige plek verwerkt. Er is ook gedacht aan rubber voor grip op de zijkanten en extra controle van het scroll-wiel.

Speedlink Kudos Gaming Mouse

De software is overzichtelijk en voorzien van de nodige opties. Ieder profiel kan van een eigen kleur voorzien worden, zodat je met een kleurenled op de muis uit kan lezen welke gekozen is. De gevoeligheidinstellingen worden ook weergegeven op de muis, waarbij de horizontale en verticale as afzonderlijk in de driver instelbaar zijn. Helaas gaat dit met wat onhandige stappen van 90 DPI in plaats van 100 DPI. Ondersteuning voor macro's is uitgebreid aanwezig voor muis en toetsenbord, inclusief in milliseconden instelbare pauzes tussen de opdrachten. Iets meer gebruikersvrijheid in de driver zou mooi zijn geweest, maar qua functies en gebruik is dit een prima muis.

Speedlink Kudos Gaming Mouse


Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*