17 gaming muizen vergelijkingstest

Muizen die brullen!

Door


CM Storm Sentinel Advance Gaming Mouse

Cooler Master kennen we natuurlijk vooral van behuizingen en voedingen, maar onder de naam CM Storm produceert het bedrijf steeds meer op gamers gerichte producten, waaronder ook de hier besproken muis. Als je wilt opvallen op een LAN party, is deze Sentinel Advance een goede start. Hij is voorzien van koplampen en heeft net als de Steelseries XAI een schermpje voor informatie. Dit schermpje bovenop de muis geeft niet alleen de snelheidwaardes en de geactiveerde profielen weer, maar heeft ook de mogelijkheid om je eigen logo weer te geven. Verwacht echter geen wonderen van de 32x32 pixels.

CM Storm Sentinel Advance

Standaard is deze muis aardig licht. Als je liever een zwaardere muis gebruikt, is het mogelijk om het gewicht te verhogen met de vijf meegeleverde gewichtjes van ieder 4,5 gram. Niet alleen de ‘koplampen’ geven licht, ook bovenop rondom het schermpje is de muis voorzien van licht. De kleur geeft aan welk profiel er op dat moment actief is. De kleuren zijn uitwisselbaar en er is voor de 5 profielen keus uit 7 verschillende kleuren. Om te wisselen tussen profielen kan je de knop op de muis gebruiken. De DPI-waardes zijn voor de horizontale en verticale as los instelbaar en te kiezen met twee knopjes op de muis. Ook is de optie tot macro’s en scripts niet weggelaten. Deze muis lijkt qua functies op de XAI van Steelseries maar is helaas alleen bruikbaar als je rechtshandig bent. Hierdoor een goede keus als je alle functies graag wil hebben en rechtshandig bent.

CM Storm Sentinel Advance


Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*