17 gaming muizen vergelijkingstest

Muizen die brullen!

Door


Gigabyte GM-M8000

Wat direct opvalt is het speciale uiterlijk van de GM-M8000. Het is een recht design, maar er is veel aandacht besteed aan details. Aan de zijkanten bevindt zich rubber materiaal in de inhammen voor een betere grip. Minder functioneel maar wel een leuk detail zijn de ribbels op de rechtermuisknop. De resolutie wordt mooi aan de zijkant van de muis weergegeven met 4 rode leds.

Gigabyte GM-M8000

Onder de kap huist een laser sensor, welke handmatig ingesteld kan worden van 400 tot 4000 DPI. In de software kan je vier DPI-voorkeuzes toewijzen aan de resolutieschuifknop midden op de muis. De resolutiewaardes voor horizontaal en verticaal kunnen zelfs apart van elkaar ingesteld worden in de meegeleverde Ghost software.

Macro’s kunnen in de software tot in de milliseconden aangepast worden en aan een knop toegewezen. Dit is erg handig voor games waar een langere wachttijd tussen commando’s nodig is. Wanneer een instelling is gemaakt, kan dit in één van de drie profielen opgeslagen worden. Tussen deze drie profielen kan gewisseld worden door middel van de knop aan de rechterzijkant. Een gekozen profiel is herkenbaar aan de kleur van het Gigabyte logo. Alle gemaakte instellingen worden bewaard in de muis en kunnen dus gebruikt worden op iedere computer.

In een rond doosje zijn extra gewichtjes meegeleverd. Deze kunnen gebruikt worden om de muis te verzwaren met 38 gram. Hiermee komt het totaal gewicht op 145 gram.

Gigabyte GM-M8000

Gigabyte GM-M8000


Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*