17 gaming muizen vergelijkingstest

Muizen die brullen!

Door


Razer Lachesis

Of de Lachesis zijn naam nu aan een machtige Griekse godin te danken heeft of aan een gevaarlijke slang,  een dodelijk wapen in de hand van de ervaren FPS gamer is deze muis in ieder geval. Het heeft de grip van een van zijn broertjes, de Copperhead, met bredere primaire knoppen aan de voorkant. In het midden bevinden zich ook twee knoppen om de DPI-waarde in vijf standen te kunnen wijzigen.

Razer Lachesis Banshee Blue

Wat direct opvalt aan de driver van deze muis is de layout. Deze heeft nog niet het nieuwe uiterlijk van de andere muizen in deze test. Dit komt waarschijnlijk omdat deze muis een al wat ouder exemplaar is. Maar het blijft een muis die zeker nog steeds kan concurreren met de andere exemplaren in het testveld. Dit komt vooral door de nog altijd uitgebreide functies in de driver en zijn aparte vorm in gebruik. Mede door deze platte en brede vorm aan de voorkant is het afhankelijk van je persoonlijke voorkeur of deze muis je bevalt. Als je veel muist met een lage resolutie en hierdoor ook vaak je muis optilt, is de Lachesis net als de Copperhead een goede keus door de prettige houvast. Ook werkt de sensor alleen wanneer de muis zich heel dichtbij het bureaublad bevindt, wat de low sensitivity gamer die frequent de muis optilt zal aanspreken. Onderop de muis bevindt zich een profielschakelaar waarmee vijf verschillende profielen geselecteerd kunnen worden. De Lachesis is een uitstekende muis, maar vanwege de vorm moet je hem echt eerst even proberen voor je hem aanschaft.

Razer Lachesis Banshee Blue


Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*