17 gaming muizen vergelijkingstest

Muizen die brullen!

Door


Razer Imperator

Dat het handig is om een muis aan te passen aan je hand, heeft ook Razer bedacht, zo blijkt uit de Razer Imperator. Het maakt de muis geschikt voor zowel grote als kleine handen. Met een schuif onderop de muis kan je de browser knoppen naar voor of naar achter halen voor de ideale positie van de duim. Qua functies lijkt het de Imperator nog wel het meest op de Lachesis. Op het midden van de muis bevinden zich twee knoppen om de gevoeligheid aan te passen en onderop is het mogelijk om met een knop van profiel te wijzigen. De vorm gaat meer richting de Mamba, maar is iets kleiner uitgevallen. Hierdoor is het een prima maat tussen de Orochi en de Mamba in.

Razer Imperator

Profielen kunnen bij deze muis gewisseld worden met de knop onderop de muis, iets wat ook kan met de hier besproken Lachesis en Copperhead van Razer. Het is wel mogelijk profielen aan knoppen toe te wijzen bij de Mamba, maar dat gaat dan ten koste van beschikbare knoppen. In het Synapse geheugen van de muis worden echter alle instellingen opgeslagen – feitelijk gaat het wisselen van profielen hiermee automatisch. Over het algemeen is dit een fijne muis om mee te werken; de aanpassing van de positie van de browser knoppen is een handige vinding. Het optillen van de muis gaat met gemak, belangrijk wanneer je een lage sensor resolutie gebruikt. Een prima gaming muis zonder veel poespas.

Razer Imperator


Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*