Corepad muismatten review

Het ideale formaat

Door


Conclusie

De nieuwe muismatten van Corepad zijn uniek in hun soort, de één is super klein en de ander van een zeer fors formaat. De afwerking van de randen van de Cerro Large spreekt ook erg aan. De Cerro XX-Large is een van de grootste matten die wij hebben gezien, het is alleen jammer dat dit model geen afgewerkte randen heeft. De mogelijkheid tot het plaatsen van een toetsenbord spreekt namelijk erg aan, maar het is door de rand minder comfortabel. De Cerro Large heeft een prima formaat voor alle soorten gebruik en is zeker vanwege het comfort een aanrader. De Mobilion muismatten hebben hetzelfde oppervlak als de Cerro line-up maar zijn van een stuk dunner formaat, waardoor deze samen met het compacte formaat goed onderweg te gebruiken zijn en makkelijk zijn mee te nemen.

De Cerro Large heeft een adviesprijs van € 26,99, de XX-Large moet € 41,98 opbrengen, de Mobilion 10" kost € 16,99 en de 17" Wide kost € 26,99. Op dit moment zijn ze in onze prijsvergelijker nog niet te vinden. Gezien de beperkte verkrijgbaarheid en de relatief hoge prijs kunnen we de Corepads niet voor iedereen aanbevelen, maar wie wat overheeft voor een goede muismat kan ze zeker meenemen op de shortlist - in ons artikel in Hardware.Info Magazine #4/2010 bespreken we nog 30 alternatieve exemplaren.


Vergelijken

In deze review besproken vier producten

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*