Gigabyte GM-M8000X review

Een upgrade met gevolgen

Door


Inleiding

Het Taiwanese Gigabyte kennen we beter van de moederborden en de videokaarten, maar is de laatste jaren ook actief op andere gebieden. Met smartphones zal het waarschijnlijk zo'n vaart niet lopen in Nederland, maar met randapparatuur zoals muizen en toetsenborden is het al wel een speler in ons kikkerlandje. De eerdere producten in dit segment die wij mochten testen konden ons al behagen en de nieuwe gaming muis M8000Xtreme maakt zeker kans om heelhuids door onze test heen te komen.


De M8000Xtreme en M8000 van Gigabyte

De nieuwe muis van Gigabyte lijkt veel op zijn kleinere broertje de M8000, maar heeft net iets meer functionaliteit. Het heeft nog steeds hetzelfde rechte design, met afdoende aandacht voor detail op de behuizing. De rubberen grip in de inhammen zorgt voor een goed houvast van de muis en de met de DPI schakelaar gekozen gevoeligheid wordt netjes aangeven met 4 leds aan de linker voorzijde. Ook de geribbelde rechtermuisknop is gebleven.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Gigabyte M8000X

Laser, 6000 dpi

Specificaties

Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*