Cooler Master Storm Inferno review

Gaming muis met dubbele functietoetsen

Door


Inleiding

Cooler Master staat bekend om zijn extreme kasten en koeling voor systemen, maar heeft ook een CM Storm productlijn voor game-fanaten. Hiertoe behoren muismatten, kasten, koeling en tot nog toe twee gaming muizen. De CM Storm Sentinel Advance bespraken we al eerder, dit keer richten we ons op de CM Storm Inferno.

CM Storm Inferno
De Cooler Master Storm Inferno

Zijn voorganger, de CM Storm Sentinel Advance kon al meerdere gamers behagen, maar met een iets andere insteek qua functionaliteit dan de Inferno. Die muis is gefocust op controle over het spel met negen programmeerbare knoppen, de Sentinel heeft basis gaming knoppen en een vrij programmeerbaar display.

Twee functies

Het is duidelijk dat Cooler Master met dit product een ander soort gamer aanspreekt dan met zijn broer de Sentinel. Deze muis is compacter en heeft nog meer functionaliteit, doordat meer programmeerbare knoppen aanwezig zijn. Naast beide basisknoppen is een extra knop geplaatst aan de buitenzijde waarmee met één druk drie of meer schoten kunnen worden afgevuurd, of een macro mee kan worden uitgevoerd. De multiplier knop, aan de linkerzijde vóór de browse-knoppen, kan gebruikt worden om de acht standaardknoppen van een extra functie te voorzien, waardoor dus een tweede functionaliteit mogelijk wordt. Deze optie zijn wij nog niet eerder op een muis tegengekomen en maakt het gebruik van macro’s mogelijk zonder basisfuncties te verliezen.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

CM Storm Inferno

Laser, 4000 dpi

Specificaties

Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*