Logitech Z-5500 vs. Sony HT-AS5 review

Hoe verhoudt de Logitech Z-5500 zich tot een vergelijkbare huiskamer set?

Door


Conclusie

Concluderend kunnen we stellen dat puur 'kijkend' naar de geluidskwaliteit, de Logitech Z-5500 de betere kaarten heeft voor zowel muziek als films. Hij heeft een betere weergave van het volledige frequentiegebied en hoge tonen worden niet weggedrukt door lage.

De Sony HT-AS5 heeft daarentegen veel meer aansluitingen en is daardoor ook handiger te combineren met meerdere apparaten voor muziek en films. Als je de Z-5500 zou willen gebruiken in combinatie met meerdere HDMI spelers, moet je gebruik maken van een voorversterker waarop deze apparaten aangesloten kunnen worden. Daarvoor zou deze ook nog een S/PDIF digitale uitgang moeten hebben, omdat de Logitech geen HDMI ingang heeft. Feitelijk is dat geen realistisch scenario. De Sony set past veel beter in een woonkamer door het strakke design. De Z-5500 is hiervoor minder geschikt door zijn wat opvallender uiterlijk. De HT-AS5 is daarom meer een aanrader voor in de woonkamer, maar de satellietspeakers zijn een zwak punt; deze vervangen zou de set aanzienlijk aantrekkelijker maken.In deze review besproken twee producten

  Product Laagste prijs

Logitech Z-5500

Subwoofer, 5 kanalen

Specificaties Testresultaten Reviews

Sony HT-AS5

5.1, 1000 W

Specificaties

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*