30 muismatten review

De minste weerstand

Door


Conclusie

De meeste geteste muismatten doen het prima. Uiteindelijk zijn je eigen wensen bepalend voor het aanschaffen van een nieuwe mat. Voor ieder soort gamer is er genoeg keus. Als je op zoek bent naar een grote mat met een stoffen oppervlak, dan zijn drie modellen de beste keus, de SteelSeries NP+ met een grof oppervlak, Mionix Sargas 460 met een licht grof oppervlak en de Cooler Master CS-X Battle Pad DP met zijn glanzend gladde oppervlak.

Het meest grove oppervlak is te vinden op de Cooler Master Weapon of Choice M4. Als je geen grote mat wil, dan is de Revoltec Fightmat Pro 2 van plastic de allerbeste keus, zeker voor 12 euro. Voor een stoffen mat met een gemiddeld formaat is de SteelSeries QCK een goede keus. Met 0,3 mm dik is de Razer Sphex het meest bijzonder uit deze test, je merkt hem niet maar werkt stukken beter dan het bureau.

Klik hier voor een uitgebreide vergelijkingstabel van alle geteste producten.


Cooler Master CS-X Battle Pad DP
Razer Sphex
Revoltec FightMat Pro 2


Mionix Sargas 460
SteelSeries NP+

SteelSeries QcK


Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*