9 goedkope Socket 1156 moederborden vergelijkingstest

Negen goedkope borden voor Intels vorige generatie CPU's

Door


Conclusie

Wie op zoek is naar een goedkoop Intel bord met Socket 1156 heeft de keuze tussen heel wat Intel H55 borden, die maar weinig verschillen. Wil je veel uitbreidingskaarten gebruiken, dan is de ASRock H55DE3, het enige ATX-bord in dit prijssegment, de beste keuze. Bij de Micro-ATX borden is er zoals gezegd veel eenheidsworst. De MSI H55H-E33 is alles bij elkaar het best uitgerust, maar kost wat meer dan gemiddeld. Van de super goedkope borden zouden wij de Biostar H55 HD kiezen. 

Biostar H55 HD


Lees ook deze moederbord artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*