Gigabyte GV-R677SL-1GD review

Een volledig passief gekoelde Radeon HD 6770

Door


Conclusie

Als we een blik in onze prijsvergelijker werpen, zien we dat de Gigabyte GV-R6770SL-1GD de één-na-snelste passief gekoelde AMD-videokaart is - alleen de Powercolor Radeon HD 6850 SCS3 zal nog sneller zijn, maar die kost ook weer behoorlijk wat meer. Bij nVidia zijn de snelste passieve kaarten gebaseerd op de GeForce GTS 450, waarvan we al concludeerden dat die het ruim moet afleggen tegen de Radeon HD 6770.

De angst die we hadden is niet gerechtvaardigd: de GV-R677SL-1GD is zeker niet heel erg koel, maar de drie flinke koelblokken weten de temperatuur van de kaart prima binnen de perken te houden. Met goede airflow in je behuizing is er echt niets om je zorgen over te maken.

Het enige struikelblok is wellicht de prijs: voor het bedrag van gemiddeld ruim 135 euro koop je net geen Radeon HD 6850, maar een Radeon HD 6790 heb je wel voor deze prijs. Beide kaarten zijn natuurlijk een stuk sneller dan de Radeon HD 6770. Dat maakt deze Gigabyte-kaart vooral interessant als een geheel geruisloze werking een topprioreit voor je is.

Is dat het geval, dan haal je met deze kaart een uniek en uitstekend product in huis!


Gigabyte GV-R677SL-1GDIn deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Gigabyte GV-R677SL-1GD

AMD Radeon HD 6770, 850 MHz, 1024 MB

Specificaties Testresultaten Reviews

Lees ook deze videokaart artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*