XFX Warpad muismat review

Muismat met klemmechanisme van XFX

Door


Inleiding

XFX introduceerde onlangs de grote Warpad muismat. Het klemmechanisme geeft hem in theorie een voorsprong op de concurrentie, omdat hiermee het wegschuiven tot het verleden moet gaan behoren. Daarnaast biedt de Warpad een zachte ondergrond voor de polsen.

XFX WarPad
XFX Warpad muismat

De klem wordt aan het bureau bevestigd en bevindt zich aan de voorzijde van de muismat. Deze is gemaakt van plastic en heeft een comfortabele aflopende vorm voor de onderarm. De complete mat is bedekt met stof en de onderlaag is voorzien van 7 millimeter dik rubber, waardoor deze voor de polsen lekker zacht aanvoelt. De onderzijde is extra stroef om het verschuiven nog meer tegen te gaan. Voor transport is de Warpad makkelijk rondom de klem te rollen en past prima in een rugtas. De opgerolde afmetingen zijn; 35x14x6 centimeter. Het oppervlak is voorzien van een fijne structuur, waardoor alle moderne muizen de computer van nauwkeurige X&Y coördinaten moeten kunnen voorzien.

XFX WarPad
De muismat is opgerold makkelijk mee te nemen


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

XFX WarPad

Rubber en stof, Fijn, Oprolbaar

Specificaties

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*