Acer Aspire TimelineX 3830TG-2434G50MN Review

Klein bommetje

Door


Bijna perfect

Standaard heeft dit model 4 GB werkgeheugen tot zijn beschikking. Het geheugen bestaat uit 1 DDR3-1333 module en is eenvoudig uit te breiden met een tweede exemplaar, waardoor de laptop nog geschikter wordt voor intensieve taken. Dankzij de dual-core Intel Core i5 2430M met HyperThreading en 3 GHz Turbo staat hij ook op processorgebied zijn mannetje. De nVidia GeForce GT540M heeft de beschikking over 2 GB DDR3-geheugen.

Acer Aspire TimelineX 3830TG-2434G50MN

Deze grafische processor, die prima geschikt is om af en toe een spelletje mee te spelen, vertoont zijn kunsten op het 13 inch grote scherm met 1366x768 pixels. Het is niet het beste scherm dat we de laatste tijd gezien hebben, maar biedt toch een prima kleurweergave en dito kijkhoek; alleen verticaal valt het zoals gebruikelijk behoorlijk tegen. De afwerking van het scherm is glimmend en daarmee doorbreekt Acer de trend voor consumentenlaptops dus niet.

De buitenkant van de TimelineX is uitgevoerd in een bijzondere combinatie van blauw en zilver. Het is een design dat herinneringen oproept aan audioapparatuur van ruim een decennium geleden. Het is duidelijk weer eens wat anders dan de standaard grijze of zwarte laptops waar de meeste winkels vol mee staan. De behuizing is overigens wel het zwakke punt van dit model. Het voelt dun aan en het tordeert makkelijk. Overweeg je deze laptop en wil je hem echt veel onderweg gaan gebruiken, waar het lage gewicht en de compacte vorm duidelijk geschikt voor zijn, dan raden we je zeker aan om naast deze laptop direct een stevige laptoptas aan te schaffen en niet te veel gekke fratsen uit te halen als je hem meeneemt.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Acer Aspire TimelineX 3830TG-2434G50MN

Laptop, Qwerty, Intel Core i5 2430M, 4 GB, 13.3 inch, 1366x768, Nvidia GeForce GT 540M, 500 GB, Windows

Specificaties Testresultaten Reviews

Lees ook deze laptop/tablet artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info is volledig onafhankelijk. Onze reviews zijn puur gebaseerd op objectieve testresultaten en onze eigen ervaring met de producten. Deze reviews kan je hier gratis lezen, maar dat is alleen mogelijk dankzij de steun van onze trouwe lezers. Met een abonnement op Hardware.Info Magazine steun je deze site en lees je de uitgebreidste 100% hardware reviews als eerste. Neem dus nu een abonnement, je hebt er al een voor 26,50 euro!

Neem nu een abonnement en steun Hardware.Info

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*