10 Draagbare speakers & docks beluisterd

Muziek voor onderweg

Door


Conclusie

Het aanbod aan mobiele speakers is groot. In dit artikel hebben we een flinke selectie besproken, maar er is nog heel wat meer te koop. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt af van je gebruiksdoel én of je de speakers altijd wilt meenemen, of bijvoorbeeld alleen op vakantie wilt gebruiken.

De X-mini Max II speakers verdienen een Silver Award: het is de beste keuze voor wie zeer compacte, volledig autonome speakers zoekt. De Jawbone Jambox gaat nog harder, produceert beter laag en heeft Bluetooth, maar is wel erg aan de prijs. Toch belonen we de Jambox als uniek product met een Gold Award. Voor de meeste mensen zal de Logitech Wireless Speaker for iPad volstaan en die kost de helft; een award laten we echter achterwege, omdat we niet overtuigd zijn dat de Z515 niet de betere optie is. De Logitech Z305 is een uitstekend alternatief voor laptopspeakers en bovendien zeer betaalbaar, goed voor een Bronze Award. Als je ‘m niet altijd bij je hoeft te hebben, of je hebt een vervoermiddel tot je beschikking, dan is de Logitech S715i naar onze mening de beste oplossing voor uitstekend draagbare muziek, wat voor geluidsbron je ook gebruikt. Deze testwinnaar krijgt dan ook een Gold Award.


Jawbone Jambox
Logitech s715i

X-Mini Max II

Logitech Z305

Met dank aan PDAshop.nl voor het aanleveren van een groot aantal testexemplaren voor dit artikel.


Lees ook deze (slimme) speaker/streamer artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*