Corsair K90, K60, M90 en M60 toetsenborden en muizen getest

Corsair Gaming combo's

Door


Conclusie

Gezien de gebruiksdoelen passen de M60 en K60 producten prima bij elkaar voor first person shooters en andere spellen waarbij snelheid voorop staat. De muis is makkelijk op te tillen en heeft een prima lift-off distance. De schakelaars onder de toetsen van het K60 toetsenbord zijn ook zeer geschikt voor snelle gameplay. De losse mediatoetsen zijn dan wel weer een groot pluspunt voor een mechanisch toetsenbord.

Het K90 toetsenbord en de M90 muis zijn uitermate geschikt voor de spelers van role playing games en strategiespellen. Deze zijn daarvoor voorzien van extra knoppen en toetsen om uitgebreide combinaties uit te voeren met één druk op de knop. De muis ligt lekker in de hand en is prima geschikt voor high en mid sense gebruik. Ook zijn de extra knoppen aan de zijkant makkelijk te bedienen. Het K90 toetsenbord is voorzien van prima mechanische toetsen voor gaming en is mede door de polsteun ideaal om tekst mee te verwerken.

De M90 muis verdient een Hardware.Info Gold Award vanwege zijn uitgebreide mogelijkheden en prestaties. Het K90 en K60 toetsenbord slepen een Hardware.Info Silver Award binnen. Bronze gaat naar de M60 muis.

Corsair Vengeance M90

Corsair Vengeance K60
Corsair Vengeance K90

Corsair Vengeance M60 muis
In deze review besproken vier producten

Lees ook deze toetsenbord artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*