Dertien gaming muizen getest

Een nest vol muizen

Door


Revoltec Fight Mouse Pro Carbon

Van Revoltec ontvingen wij de Fight Mouse Pro Carbon. Deze is voorzien van een 3200 DPI laser sensor en heeft verwisselbare gewichtjes. Aan beide kanten is hij van extra rubber voorzien, waardoor hij makkelijk op te tillen is. Het scrollwiel kan ook zijwaarts scrollen. In het scrollwiel wordt met vier kleuren de DPI stand aangegeven, die gekozen kan worden met de DPI schakelaar.

Ook is met een knop bovenop de muis tussen de drie aanwezige profielen te wisselen. Onderop in een rond compartiment kunnen zeven gewichtjes van 5,7 gram elk geplaatst worden om het gewicht van de muis naar 143 gram te brengen. Aan de software is jammer genoeg niet veel aandacht besteed. Die is dus behoorlijk basic.

Wel kunnen macro’s aangemaakt worden en kunnen de knoppen naar wens ingesteld worden. Helaas werkt deze muis niet op onze zwarte Qpad muismat (maar wel rechtstreeks op het bureau), waardoor we de lift-off distance en tracking niet vergelijkbaar kunnen testen. Zelfs voor gemiddeld bijna 40 euro is deze muis geen aanrader.

Revoltec Fightmouse Pro Carbon

  • Revoltec Fightmouse Pro Carbon
  • Revoltec Fightmouse Pro Carbon
  • Revoltec Fightmouse Pro Carbon
  • Revoltec Fightmouse Pro Carbon


Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*