Dertien gaming muizen getest

Een nest vol muizen

Door


Steelseries World of Warcraft MMO Mouse [Legendary] Edition

De kortgeleden geïntroduceerde World of Warcraft MMO [Legendary] edition muis van Steelseries, is speciaal gemaakt voor World of Warcraft en heeft maar liefst elf knoppen aan boord. Je kunt deze muis in het spel zelf instellen, dus je hoeft niet per se de driver software te installeren. Bij het scrollwiel bevinden zich drie extra knoppen en aan de linkerkant vier.

Rechts kan er ook een bediend worden met de ringvinger. Je kunt een of twee knoppen als DPI regelaar toewijzen, maar standaard zijn deze gereserveerd voor commando’s in het spel. Ook kunnen macro’s aangemaakt worden. Je kunt voor maximaal tien profielen alle knoppen naar wens aanpassen en deze zelfs linken aan ieder WoW karakter naar keuze. De optische 3200 DPI sensor heeft een prima lift-off distance van 0,95 mm, maar is door de plaatsing van de extra knoppen aan de linkerkant niet geschikt als je vaak je muis optilt.

Bij snelle bewegingen houdt de sensor zich goed, al zien we bij piekbewegingen de muis af en toe een stukje overslaan. Voor gemiddeld nog geen 60 euro is deze muis voor liefhebbers van WoW een echte aanrader, maar als je de extra knoppen niet nodig hebt, zijn er betere opties.

SteelSeries World of Warcraft Legendary Edition


Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*