Dertien gaming muizen getest

Een nest vol muizen

Door


TT eSports Theron

TT eSports heeft onlangs de Theron muis op de markt gebracht, die een aantal speciale functies heeft die handig kunnen zijn voor strategiespellen. Aan de rechterkant is een extra knop voor macro’s toegevoegd. Onderop de muis heb je de mogelijkheid om te wisselen tussen vijf profielen en om de verversingssnelheid aan te passen; je hebt de keuze tussen 1000, 500 en 125 Hz. De extra macroknop is ook tijdelijk uit te schakelen.

Bovenop de muis vinden we een DPI schakelaar voor de 5700 DPI laser sensor. In de software heb je volledige controle over de knoppen, gevoeligheid en het licht op de muis dat van kleur verandert naarmate je vaker op de knoppen drukt. Op de computer krijg je een melding als je tussen profielen of andere standen wisselt. Met vijf gewichtjes van 4,4 gram kan de Theron verzwaard worden tot 134 gram. Door de goede grip en de prima lift-off distance van 1,34 mm is deze muis ook zeer geschikt voor de low sense gamer.

Helaas heeft de cursor een afwijking bij het neerzetten van de muis, wat niet handig is als je de muis vaak optilt. Toch heb je voor gemiddeld 60 euro met de eSports Theron over het algemeen een prima muis.

Tt eSports Theron Black

  • Tt eSports Theron Black
  • Tt eSports Theron Black
  • Tt eSports Theron Black
  • Tt eSports Theron Black
  • Tt eSports Theron Black
  • Tt eSports Theron Black


Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*