Dertien gaming muizen getest

Een nest vol muizen

Door


Zowie AM-GS

Van Zowie ontvingen wij de AM-GS muis. De vorm is geschikt voor links- en rechtshandigen en heeft daarvoor aan beide zijdes de standaard browseknoppen. Hij is voorzien van een optische sensor die ingesteld kan worden op 2300, 1150 en 450 DPI met een knop onderop de muis.

Door knopcombinaties in te houden en de muis tegelijk aan te sluiten kun je de verversingssnelheid van de muis aanpassen en wisselen tussen de stand voor links- en rechtshandigen. Er is geen software, dus je hebt geen mogelijkheid tot macro’s of profielen. Het scrollwiel is er eentje van het klik-type en is net als de onderkant en het logo rood van kleur. De lift-off distance is met 1,41 mm uitstekend en de grip is goed genoeg voor low sense gamers, al is de muis wel smaller dan de meeste testexemplaren.

Ook detecteert deze muis nog prima bij snelle bewegingen. Ook al presteert de sensor erg goed, de gemiddelde prijs van 60 euro is iets te hoog voor het gebodene, of je moet op zoek zijn naar een muis die geschikt is voor linkshandig gebruik.

Zowie AM-GS


Lees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*