Dertien gaming muizen getest

Een nest vol muizen

Door


Conclusie

De meeste muizen in deze test presteerden prima voor de vraagprijs. In de lagere prijsklasse merkten we wel wat tekortkomingen bij een aantal muizen, zoals de Qpad, Revoltec en A4 Tech muizen. In het duurdere segment presteert de Roccat Kone[+] niet goed. Wel waren we onder de indruk van de Corsair M90 die voor zijn prijs uitmuntend presteert.

De relatief oude Logitech G9x kan nog prima mee met de rest van de concurrentie door de verschillende grips. De duurste muis in deze test, de Cyborg R.A.T. 7, kan helemaal aan je hand aangepast worden en heeft prima prestaties. Ook de Tt eSports Theron, Razer Imperator en de Steelseries World of Warcraft muis zijn zeker het overwegen waard door hun uitgebreide opties.

Een Hardware.Info Gold award gaat naar de Corsair M90. De Logitech G9x, Cyborg R.A.T 7 en Razer Imperator 4G krijgen een Hardware.Info Silver Award.

Corsair Vengeance M90

Logitech G9x Laser Mouse
Cyborg R.A.T. 7
Razer Imperator 4GLees ook deze muis artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*