Medion Erazer X81005 Gaming Toetsenbord op de testbank

Een toetsenbord met verborgen mogelijkheden

Door


Inleiding

Medion staat vooral bekend om de aanbiedingen bij de Aldi, maar boort een steeds bredere markt aan. Zo zijn hun producten online te koop in hun eigen webshop en bij online retailers zoals Coolblue. Randapparatuur behoort ook tot het assortiment. Wij ontvingen het Erazer X81005 toetsenbord voor gamers.

Zoals we vaker zien bij fabrikanten die randapparatuur als extra aanbieden, lijkt dit toetsenbord opvallend veel op een model van een andere fabrikant. In dit geval is het de Eclipse II van Saitek. De prijs van 39,95 Euro is hetzelfde als wat je voor het model van Saitek neer moet leggen.

Medion Erazer X81005 Gaming Keyboard Qwerty
Medion Erazer X81005 Gaming toetsenbord

De X81005 is voorzien van verlichting onder de toetsen. Je hebt de keuze uit de kleuren blauw, rood en paars en het WASD-gedeelte is fraai vormgegeven met pijltjes. Ook kan een mediaspeler bediend worden en biedt de afneembare polssteun extra comfort. Deze is zelfs uitschuifbaar om ruimte te bieden aan grote handen.


In deze review besproken product

  Product Laagste prijs

Medion Erazer X81005 Gaming Keyboard Qwerty

Toetsenbord, Qwerty

Specificaties

Lees ook deze toetsenbord artikelen op Hardware.Info

Vond je deze review nuttig?

Lees dan voortaan onze uitgebreidste reviews als eerste én steun deze site, met een abonnement op Hardware.Info Magazine - nu ook alleen digitaal beschikbaar!

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*